Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 19 septembrie 2022
vibratia zilei 27 octombrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

 Ascensiunea presupune curatarea tuturor energiilor de vibratie joasa din interiorul nostru. Nu este nimic in neregula cu voi atunci cand treceti prin acest curatari energetice intense. Nu este nimic in neregula cu voi atunci cand simtiti emotii de vibratie joasa sau aveti ganduri de vibratie joasa, atunci cand treceti prin astfel de curatari energetice. Nu priviti aspectul vostru uman/3D ca fiind „rau”.

Faptul ca aceste aceste energii de vibratie joasa ies la iveala este o veste buna, ele va arata ca a venit vremea sa le eliberati – si asta va ajuta sa evoluati. Asa se face Ascensiunea. Nu conteaza cine sunteti, nu puteti ascensiona daca nu treceti prin acest proces. Si fiecare o facem cum stim noi mai bine.

Si impartasim ceea ce stim in orice mod putem, ca sa-i ajutam si pe altii, ca sa le fie mai usor.

Daca nu-i auziti pe unii oameni din comunitatea spirituala vorbind despre astfel de stari, sa nu credeti ca ei nu trec prin ele. Ei pur si simplu prefera sa nu spuna prin ce trec, fiindca egoul lor le zice ca daca sunt in postura invatatorului/ ghidului pentru altii, ar trebui ca ei sa fie deja in 5D, sa fie perfecti.

Mi-ar placea sa creez o comunitate in care sa ne adunam cu totii si sa ne sarbatorim unii pe altii, atunci cand trecem prin curatari energetice care ne bulverseaza din punct de vedere fizic sau/si emotional. Sa ne spunem „Wow, cata furie a iesit la suprafata din tine! Cata intensitate! Super! Bravo tie! Ce curatare/ schimbare masiva se petrece in tine! De-abia astept sa te vad cand iesi din aceasta perioada de curatare!”.

Ar fi extraordinar sa privim lucrurile in acest fel, in loc sa ne plangem de mila unii altora: „Vai, iarasi ai o perioada de furie/ anxietate/ frica/ nesiguranta/ tristete? Imi pare atat de rau… Nu stiu ce sa spun… eu sunt intr-o continua stare de gratie”. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/09/2022