Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 septembrie 2023
vibratia zilei 18 septembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

O mulțime de oameni au crize spirituale și ei cred că sunt crize psihologice. 

Oamenii își pun întrebări de genul „De ce m-am născut eu pe Pământ?”, „Care este sensul vieții mele?”, „Ce am eu de făcut în această viață?”, care sunt specifice unei crize spirituale.

Ei cred că acestea sunt simple întrebări, dar de fapt sunt rugăciuni. 

Cine cred ei că le va răspunde la aceste întrebări, vecinii lor, vreun străin? 

De aceea oamenii au mari probleme în a ieși din aceste crize spirituale, pentru că nu găsesc pe cineva (un om) care să le răspundă la aceste „întrebări”. Ei nu-și dau seama că acestea sunt rugăciuni și nu sunt conștienți că răspunsul va veni din altă parte, nu de la niște oameni; de aceea nu știu cum să asculte, pentru a recepționa răspunsul. 

Ei cred că răspunsul va veni prin intermediul minții lor, dar de fapt cel care le va da răspunsurile este sufletul lor. Dar mulți dintre ei nu au curajul să iasă din zona lor de confort și să-și asculte sufletul… (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/09/2023