Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 16 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 16 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 16 mai 2022
vibratia zilei 9 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Indiferent cât de mult cobori în întuneric, Dumnezeu tot te va găsi, Dumnezeu tot îți va vorbi. Dumnezeu ne vorbește tot timpul, tuturor. Nu ne vorbește din când în când, ne vorbește tot timpul, dar noi alegem să nu auzim. Dumnezeu ne spune mereu: „Tu ești copilul meu iubit. Vino Acasă!”. Și unii dintre noi gândim „Probabil nu știi ce am făcut ieri, că nu mi-ai mai spune asta dacă ai ști!”. „Tu ești copilul meu iubit. Vino Acasă!” Și unii dintre noi răspund: „Bine, m-am hotărât! Sunt pe drum, vin Acasă. Am început să meditez, să mă rog și să fac yoga”.

„Mă rog, fă și astea, dacă vrei. Eu îți spun că deja ești copilul meu iubit, deci e suficient să-ți amintești asta, nu e necesar să-mi dovedești că meriți să fii iubit”. „Nu, nu, am de lucrat la chestia asta. Știu eu ce am de făcut!” „Bine, cum vrei tu.”

Știți ce înseamnă Ziua Judecății de Apoi?

Ultima zi în care oamenii se judecă pe ei înșiși sau între ei. După acea zi nu va mai exista judecată. Nu-i așa că asta e o viziune nouă? În acest context, a co-crea o nouă viață împreună cu Dumnezeu înseamnă a trăi o viață în care nu ne mai judecăm și să nu ne mai urâm între noi. Și asta implică să renunțăm la vechea viață, în care ne judecam unii pe alții.

Dar oamenii nu sunt dispuși să renunțe la vechea viață până când nu se asigură că noua viață este una care le este favorabilă, așa că amână la nesfârșit să renunțe la a-i judeca pe alții. Unii oameni aleg colapsul. Alți oameni aleg să funcționeze în continuare pe tiparul supraviețurii. Alții aleg să capituleze: „Facă-se Voia Ta!”. Și poate că pare că aceasta a treia variantă înseamnă tot colaps. Nu, înseamnă să accepți că tu (aspectul tău uman) nu știi nimic, să spui „Doamne, ghidează-mă! Ce am de făcut în continuare?”, iar apoi să urmezi acea ghidare. Oamenii care trăiesc din tiparul supraviețuirii nu și-au găsit pacea interioară. Oamenii care capitulează își găsesc pacea interioară. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/05/2022