Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 15 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 15 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 15 august 2022
vibratia zilei 17 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Starlett Lancaster, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a lunii august este FURIA CA O LIMITĂ ÎN RELAȚII. Și e vorba de relațiile cu oamenii sau în relația cu lumea largă.

Când simțim furie poate fi vorba despre un răspuns la traumă, de o reacție la faptul că ne-au fost apăsate butoanele, ca un mod de auto-apărare, dar poate fi vorba despre o formă a limitelor în relații.

Sunt mulți oameni care nu se simt capabili să spună „Nu” sau care nici nu vor să spună „Nu”, pentru că preferă să le facă pe plac celor din jur, ca să fie acceptați/ validați/ plăcuți/ iubiți. În acest caz furia este un semn că o anumită parte a corpului tău vrea să spui „Nu”, dar mintea ta nu vrea să spună „Nu”, pentru că se teme de consecințe.

 Fiți atenți când simțiți furie și conștientizați că o parte din voi vrea să spună „Nu”, vrea să spună altceva decât spuneți în acea situație, vrea să facă lucrurile altfel. Și poate fi vorba de un „Nu” în relația cu un alt om sau poate fi vorba de un „Nu” referitor la ceva ce se întâmplă în lume. Dar nu e vorba de a spune „Nu” la modul exploziv, dezechilibrat, de a-ți proiecta emoțiile asupra altuia/ altora, ci de a spune „Nu” la modul echilibrat.

De asemenea, fiți conștienți că acel „Nu” este începutul unei renașteri și a unei deschideri a inimii.

Priviți furia ca pe un mesager și atunci când cineva vă apasă butoanele întrebați-vă: „Înainte să vorbesc, înainte să dau un răspuns/ reacționez, hai să mă lămuresc: ce vrea să îmi spună această furie despre mine sau despre această relație, ce am eu de înțeles din ceea ce se întâmplă?”.

De exemplu, când cineva îți vorbește într-un mod lipsit de respect, tu poți să simți cum urcă acea furie în interiorul tău, dar în loc să reacționezi dezechilibrat, poți să răspunzi: „De fiecare dată când îmi vorbești în acest mod simt că mă tratezi într-un mod lipsit de respect. O faci cu intenție sau nu-ți dai seama de asta? Vreau să știu, pentru că mă deranjează modul în care îmi vorbești”.

Și este posibil ca acel om să-ți spună „Nu mi-am dat seama că te deranjează. Nu am avut intenția să te fac să te simți tratat într-un mod lipsit de respect. Noi așa ne vorbim în familie și așa sunt obișnuit să comunic. Îmi pare rău dacă te-am jignit”.  (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/08/2022