Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 noiembrie 2023
vibratia zilei 2 iunie 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

În perioada următoare vom deveni din ce în ce mai sensibili. Pe Pământ curge tot mai multă Lumină, corpul vostru fizic integrează mai multă Lumină decât a integrat vreodată până acum, iar asta va avea drept consecință faptul că veți simți că atât lumea voastră interioară, cât și lumea exterioară devin din ce în ce mai zgomotoase. Este ca și cum ați fi într-o discotecă, muzica a fost la un volum redus pentru un timp și acum, deodată, muzica este dată foarte tare.

Sensibilitatea mărită pe care o veți experimenta în continuare se referă la faptul că veți VEDEA mai mult decât ați fi văzut în trecut în aceleași circumstanțe, vei AUZI mai mult, veți simți mai mult decât ați auzit/ simțit vreodată. Simțurile voastre devin din ce în ce mai „ascuțite”.

Și când percepi atât de multe informații din jur, când vezi/ auzi/ simți atât de intens totul, tendința va fi să te retragi în liniște, în solitudine.

Fiecare mail pe care îl citiți are un efect energetic asupra voastră, fiecare postare pe care o citiți, fiecare film/ înregistrare pe care o ascultați, fiecare conversație pe care o purtați, fiecare gând pe care îl aveți au un efect energetic asupra voastră. Și este alegerea voastră dacă acceptați în continuare niște energii de vibrație joasă care nu-și mai au locul în viața voastră sau dacă faceți curățenie din acest punct de vedere; este alegerea voastră dacă veți continua să dați vina pe alții, să-i judecați pe alții sau vă mențineți echilibrul energetic în interacțiunile cu ceilalți.

Ca urmare a faptul că VEDEȚI mai mult decât înainte, că AUZIȚI mai mult decât înainte, că ÎNȚELEGEȚI mai multe, este posibil ca unele dintre lucrurile pe care le aflați/ înțelegeți/ descoperiți să vă provoace furie, revoltă, dorința de a-i schimba pe alții, etc. Depinde de voi dacă vă lăsați  prinși în aceste energii de vibrație joasă sau alegeți să reveniți în spațiul compasiunii, toleranței, bunătății, al calmului, al păcii interioare.

Mulți dintre noi suntem chemați să trăim într-un mod diferit și ar fi de dorit să ascultăm această Chemare, atunci când o auzim.

Mulți oameni simt în ultima perioadă că au pierdut controlul, că viața lor este dată peste cap, simt că nu mai pot suporta situațiile în care se află de ceva vreme.

Viața noastră va fi dată peste cap – sau cel puțin așa vom percepe noi lucrurile, pentru că această „reorganizare” și „curățare” este necesară în procesul evoluției noastre. Unii dintre noi vom avea senzația că totul în jurul nostru se prăbușește, dar această prăbușire este primul pas al unui proces de reconstrucție personală, este parte a procesului Ascensiunii. Dacă nu permitem să se destrame/ iasă din viața noastră ceea ce nu-și mai are locul în viața noastră, dacă opunem rezistență, procesul va fi și mai dificil. Acele lucruri se vor destrăma, indiferent cât ne vom lupta noi, indiferent cât ne vom agăța de ele; faptul că opunem rezistență va face ca totul să fie mai dureros pentru noi. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositphotos.com

Data articol: 12/11/2023