Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 mai 2024
vibratia zilei 13 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Știți că se întâmplă uneori ca între bărbați să întrebați despre o echipă favorită: „Ce a făcut, a câștigat meciul?”, iar interlocutorul vostru să vă răspundă ceva la genul „A fost un arbitraj nedrept”?

Adevărații campioni știu cum să treacă peste niște lucruri care li se par nedrepte și să meargă mai departe (și nu mă refer doar la domeniul sportiv).

În viață vor fi „meciuri” în care adversarul vostru va câștiga pe nedrept, în care se vor întâmpla lucruri incorecte, pentru care nu va răspunde nimeni și care vor denatura rezultatul final. Un adevărat campion va ști să depășească asemenea momente, să nu păstreze resentimente, să-și vadă de drumul lui.

Atunci când sărbătorești o victorie, acesta este de cele mai multe ori rezultatul unei competiții/ „lupte”. Atunci când ești într-o competiție/ luptă și încerci să învingi pe cineva, acel cineva va face tot ce poate ca să nu piardă, iar „tot ce poate” o să includă uneori și manevre necinstite/ incorecte.

Ceea ce vreau să înțelegeți este că de cele mai multe ori, faptul că avansați în carieră sau în alte domenii ale vieții voastre va fi rezultatul unei competiții cu alții, care tânjesc după aceeași poziție pe care o doriți voi. De aceea este foarte probabil că vă veți confrunta uneori cu niște lucruri incorecte și unele competiții/ lupte la care veți participa vor avea rezultate finale care din punctul vostru de vedere vor fi nedrepte.

Aveți dreptul să simțiți că ceea ce s-a întâmplat este nedrept, nu e nimic în neregulă cu asta. Uneori chiar este nedrept ce s-a întâmplat.

Și dacă nu iertați, asta se întâmplă de multe ori pentru că cei care au făcut acele lucruri nu recunosc că nu a fost corect/ onest ce au făcut. De aceea inima voastră se închide și simțiți că trebuie să vă apărați de asemenea lucruri nedrepte și de oamenii pe care i-ați ajutat și care v-au lovit într-un mod pe care considerați că nu le-ați meritat.

Prima etapă în a vindeca o traumă este acea de a recunoaște că ai fost rănit, că ai acea traumă. Nu vă mai feriți să recunoașteți că simțiți că a fost nedrept ce s-a întâmplat!

Nu puteți vindeca o traumă, dacă nu recunoașteți că o aveți.

Pe de altă parte, aveți grijă la cei din preajma voastră care vă încurajează în a păstra ranchiună, care vă întăresc convingerea că ce a făcut persoana respectivă este „de neiertat”, că este justificat să n-o iertați niciodată, etc; iertați, lăsați-o în plata Domnului și vedeți-vă de viața voastră! (Michael Todd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 12/05/2024