Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 februarie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 12 februarie 2024
vibratia zilei 12 februarie 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Când mergi în direcția care nu este potrivită pentru tine întâlnești oameni care nu sunt potriviți pentru tine. Când mergi în direcția potrivită pentru tine întâlnești oamenii potriviți. Atunci lucrurile se așează într-un mod sincronistic în viața ta, precum piesele unui puzzle. Ești în locul potrivit la momentul potrivit și întâlnești oamenii potriviți, care produc un declic în interiorul tău sau în exteriorul tău (deschid niște uși care până atunci erau închise pentru tine sau pe care nici nu le vedeai) și te ajută să înaintezi pe Calea ta. (Bryan Meadows)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/02/2024