Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 februarie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 11 februarie 2024
vibratia zilei 11 februarie
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Eu văd mai multe semne care îmi arată că noi, cei care servim Binele comun, suntem pregătiți/ poziționați în așa fel, încât în 2024 să avem un impact mai mare asupra celor din jur decât am avut până acum.

Fiți atenți când anumite structuri/ sisteme/ organizații se clatină. O astfel de instabilitate indică faptul că sunt puse în mișcare niște forțe care vor duce la o reorganizare, că există o oportunitate de schimbare. 

Ca atare, de câte ori sesizați o instabilitate la nivel politic, economic, social, financiar, în loc să fiți îngrijorați, fiți entuziasmnați, pentru că acolo e vorba despre o oportunitate de schimbare. Instabilitatea este ușa prin care acționează Dumnezeu în sensul reorganizării unor structuri/ sisteme/ organizații.

Când te rogi pentru o schimbare într-un anumit domeniu al vieții tale, tu, fără să îți da seama, te rogi pentru ca lucrurile să fie zguduite în acel domeniu.

Când te rogi pentru o schimbare majoră în societate, tu te rogi, practic, pentru ca societatea să fie zguduită din temelii.

Sunteți interesați să aveți un impact mai mare un această lume?

Unii oameni vor să aibă influență; eu vreau să am impact.

Pe mine nu mă interesează să ies eu în evidență, să fiu eu în centrul atenției, să-mi crească mie popularitatea, să fiu urcat pe un piedestal; pe mine mă interesează să ating vieți, indiferent că lumea știe sau nu, indiferent că primesc aplauze/ recunoaștere sau nu. Pe mine mă interesează să ajut oamenii să se înțeleagă mai bine pe sine, să facă schimbări benefice în viața lor, să evolueze, să devină ei înșiși lideri/ mentori pentru alții. 

O viață bine trăită este o viață în care ai un impact benefic asupra vieții altora, dar cei mai mulți oameni preferă să fie influenceri.

„Sunt un influencer!”

Serios? Și care este rezultatul influenței tale, cum s-a schimbat în bine viața oamenilor pe care i-ai influențat tu? (Touré Roberts)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositphotos.com

Data articol: 10/02/2024