Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 noiembrie 2023
vibratia zilei 9 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Christina Lopes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Christina Lopes

Dacă te-ai trezit spiritual de curând, probabil că te întrebi: „Bun, și acum eu ce fac? Ce urmează?”.

S-ar putea spune că o trezire spirituală nu are propriu-zis un „final”, pentru că pe măsură ce evoluezi, accesezi adevăruri mai înalte vibrațional, deci, într-un fel, „te trezești tot mai mult”, e un proces continuu de transformare profundă. Însă există o etapă inițială a trezirii spirituale și după ce aceasta se încheie intrăm într-o nouă etapă.

Unii oameni pot indica foarte precis momentul în care s-au trezit spiritual și de asemenea, când s-a încheiat acea etapă inițială. Alți oameni spun că au început să dea semne de trezire cu mai mult timp în urmă, dar a durat ani de zile sau chiar decenii până să aibă loc propriu-zis trezirea spirituală. Ideea este că unii se trezesc foarte repede, ca urmare a unui șoc sau a unei revelații, iar la alții durează ani de zile acest proces.

Indiferent că este ceva rapid sau un proces de durată, cert este că trezirea spirituală ne schimbă radical pe toți. Toți cei cu care am lucrat mi-au spus că au devenit un alt om, că s-au schimbat complet față de cei care erau în trecut.

În cazul meu, la 5 ani după momentul trezirii mele spirituale, într-o zi, stând în pat, pur și simplu am simțit că s-a încheiat o primă etapă și că am intrat într-o nouă etapă a Călătoriei mele spirituale. (Christina Lopes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/11/2023