Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 mai 2024
vibratia zilei 9 mai 2024
Credit foto: v

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Nu este treaba partenerului tău de cuplu să se ocupe de copilul rănit din interiorul tău și nici să facă față crizelor acestuia. Este treaba ta să te ocupi de copilul tău interior, să ajungi la o înțelegere cu el și să-l ții sub control, să nu-i mai permiți să urce la volan și „să-ți conducă mașina”, să nu-i mai permiți să-ți abuzeze partenerul de cuplu.

Tu ești singurul care îți poți vindeca traumele interioare, tu ești singurul care se poate ocupa de copilul rănit din interiorul tău, tu ești singurul care poate ajunge la o înțelegere cu el. Nimeni altcineva n-o poate face în locul tău.

Și este tot responsabilitatea ta să te asiguri că în relația de cuplu cea care interacționează cu partenerul tău este acea parte adultă, responsabilă a ta, nu copilul rănit din interiorul tău.

Faptul că partenerul tău de cuplu te susține în această muncă interioară și îl tratează cu blândețe/ iubire/ compasiune pe copilul rănit din interiorul tău, atunci când acesta își face apariția, este un bonus și ar fi de dorit să fii recunoscător pentru asta; însă nu este obligația partenerului să se ocupe de copilul rănit din interiorul tău și nici să-i suporte crizele. (Terry Real)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/05/2024