Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 6 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 6 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 6 octombrie 2022
vibratia zilei 8 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Multa lume se plange de dureri, ca urmare a energiilor puternice din ultima perioada. Cand simtiti dureri, este vorba despre “blocaje” din interiorul corpului fizic, care sunt formate din acumulari de energii de vibratie joasa si care sunt “sparte”/ „pulverizate” de Lumina.

Daca simtiti dureri in corp, este posibil sa fie vorba despre faptul ca in zona respectiva sunt acumulari de energii de vibratie joasa carora le-a venit randul sa fie ”curatate”.

Precizez, insa: nu intotdeauna durerile pe care le simtiti au legatura cu energiile. Poate fi vorba de alte cauze, care nu au de-a face cu Ascensiunea.

Schimbarea tiparului de somn este un indiciu al faptul ca treceti de la un nivel vibrational la altul. Atunci cand energiile lucreaza intens in interiorul corpului vostru este posibil sa constatati ca aveti nevoie de mult mai multe ore de somn decat in mod obisnuit. De asemenea, este posibil ca in astfel de perioade sa va simtiti foarte obositi tot timpul, sa fiti pur si simplu epuizati, desi nu ati facut nimic in plus fata de programul vostru obisnuit.

Pe de alta parte, cand curge multa Lumina prin voi, este posibil sa nu mai aveti nevoie de somn sau sa nu puteti adormi, chiar daca incercati, fiindca sunteti plini de energie, va simtiti in mare forma, chiar daca e 3 dimineata.

Modul in care reactionati depinde de procesele care au loc in interior.

Faptul ca transpirati puternic in timpul noptii este si el un indiciu clar al unor curatari energetice sau actualizari energetice masive ce au loc in timpul somnului. Lumina care lucreaza intens in interiorul vostru face sa aiba loc niste “arderi” intense, iar asta va face sa transpirati foarte, foarte puternic, la modul la care va udati pijamaua si cearșaful. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/10/2022