Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 5 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 5 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 5 mai 2022
vibratia zilei 19 iunie 2022

De fiecare dată când te simți/ crezi o victimă mărești întunericul din jurul tău. De fiecare dată când crezi că alți oameni sunt vinovați pentru ceea ce experimentezi tu, mărești întunericul din jurul tău. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

De fiecare dată când te simți/ crezi o victimă mărești întunericul din jurul tău. De fiecare dată când crezi că alți oameni sunt vinovați pentru ceea ce experimentezi tu, mărești întunericul din jurul tău. De fiecare dată când îți faci rău ție însuți sau le faci rău altora mărești întunericul din jurul tău. De câte ori consumi ceva ce știi că îți face rău mărești întunericul din jurul tău. De fiecare dată când te trădezi pe tine însuți mărești întunericul din jurul tău. De fiecare dată când faci sex cu o persoană pentru care nu simți iubire mărești întunericul din jurul tău. Și faptul că faci o astfel de alegere pe motiv că „a trecut atât de mult timp, încât chiar simt nevoia să fiu cineva. O dată nu se pune, nu contează” înseamnă să te minți pe tine însuți. Ba se pune, ba contează. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/05/2022