Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 august 2022
vibratia zilei 4 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

In aceste vremuri se intampla multe pe planeta Pamant si daca experimentezi ceva foarte diferit de ceea ce experimentai in mod obisnuit, daca ai premonitii, daca ti se intampla destul de des sa ai un deja-vu, daca pur si simplu constati sa stii niste lucruri fara sa ai idee de unde le stii, fiindca nu le-ai citit/auzit in alta parte, daca ai diverse experiente extrasenzoriale, nu te teme, nu esti nebun, nu ai luat-o razna. Ceea ce se intampla este ca sufletul tau a decis ca este momentul sa te trezesti din punct de vedere spiritual, ca incepi sa constientizezi ca „realitatea” in care traiai nu este singura realitate care exista.

Pentru foarte mult timp, umanitatea, ca si colectiv, s-a aflat intr-o stare de adormire, oamenii au uitat cine sunt cu adevarat si de ce au venit pe Pamant. De cand ne nastem ne aflam sub valul amneziei: nu ne amintitm de unde am venit pe Pamant, nu ne amintim de mostenirea noastra galactica, nu ne amintim ca suntem fiinte de Lumina si ce puternici suntem.

Calatoria spirituala este acel proces prin care ne amintim Cine Suntem cu adevarat, constientizam ce se intampla acum pe Pamant, evoluam si ascensionam. Este ceea ce se intampla acum: Pamantul si umanitatea trec in aceste vremuri printr-o Schimbare majora, reprezentata de trecerea din 3D in 5D. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/08/2022