Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 septembrie 2022
vibratia zilei 17 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Graham R White, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Graham R White

Marea problema în relatii este atunci cand noi constientizam ca am depasit un anumit nivel in relatia de cuplu cu un om care ne este drag, dar care a ramas blocat la acelasi nivel de ani de zile – cand acel om nu a evoluat deloc, iar noi am evoluat.

Vestea buna e ca cel putin unul dintre voi a evoluat…

Cei mai multi oameni care au inimile ranite prefera ca mai degraba sa-si pastreze traumele, decat sa-si piarda relatia de cuplu, chiar daca acea relatie este disfunctionala/ toxica. Ei vad ca daca incep sa-si vindece traumele, sa evolueze, risca sa-si piarda relatia, asa ca se lasa trasi inapoi de partenerul lor. Si de multe ori, cei care raman in astfel de relatii fac parte din familii in care acest gen vampirism energetic s-a perpetuat de la o generatie la alta.

Pretul este platit de copiii a caror energie este absorbita de parintii care se hranesc astfel energetic, fiindca, la randul lor, atunci cand erau copii, au fost secati de energie de propriii parinti.

Generatie de generatie, parintii aflati in relatii toxice s-au “hranit” cu energia copiilor lor, fiindca nu au fost dispusi sa stabileasca limite clare in relatia lor de cuplu si au incercat cu disperare sa obtina validarea/ iubirea de la parteneri care erau incapabili sa le ofere iubire.

Atunci cand alegem sa ramanem in relatii toxice, in relatii de codependenta, noi reducem dramatic sansele copiilor nostri de a deveni adulti echilibrati emotional, care au incredere in ei insisi, care nu au nevoie ca altii sa le valideze valoarea. (Graham R White)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/09/2022