Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 septembrie 2023
vibratia zilei 7 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Toată viața noastră ne-am obținut validarea din exterior, ne-am obținut adevărurile din exterior, de la figuri cu autoritate din viața noastră personală, de la autorități sau experți; ei ne-au spus ce „trebuie” să gândim, ce „trebuie” să spunem, ce „trebuie” să facem, ce „e bine” și ce „e rău”, ce e „adevărat” și ce „nu e adevărat”. Și noi i-am crezut și am făcut ce ne-au spus, pentru că așa este când ești programat. 

Dar când te trezești și începi să evoluezi vii înapoi în corpul tău, în interiorul tău, la Divinitatea din tine. 

Tu nu ești un om, tu nu ești corpul tău fizic, tu ești Spirit care are temporar o experiență umană. 

Tu ești mult mai mult decât această experiență umană. Și când te trezești din punct de vedere spiritual și revii în corpul tău începi să simți tot ce este în interiorul acestuia – traume, emoții reprimate/ ignorate. E dificil la început, când simți atât de intens totul, dar încetul cu încetul începi să-ți auzi ghidarea interioară și începi să ai încredere în ea, nu în vocile exterioare care îți spun ce „trebuie” să crezi/ spui/ faci. Începi să-ți simți rezonanța și apoi conștientizezi că lucrurile pe care ți le-au spus cei din exterior nu reprezintă adevărul tău, nu rezonează cu tine. 

Și apoi conștientizezi de ce ai venit tu pe Pământ în această perioadă: ai venit ca să fii unul dintre Cei care arată Calea, ca să-i asiști pe cei care se vor trezi mai târziu, ai venit ca să fii printre primii care evoluează și ajunge la un nivel mai înalt de Conștiință, cu scopul de a susține colectivul în acest proces al Ascensiunii, fiindcă pe măsură ce se trezesc, oamenii au nevoie de ajutor ca să înțeleagă ce se întâmplă cu ei și să știe ce au de făcut, să vadă cum au făcut alții, să-și amintească cine sunt ei cu adevărat.

Și în prezent sunt sute de milioane de oameni ca noi, treji din punct de vedere spiritual, care spun „Nu” la ce simt că e „Nu”, care își rostesc adevărul indiferent ce cred/ spun/ fac ceilalți. 

Înțelegeți asta: nu sunteți singuri, suntem mulți.

Aveți încredere în rezonanța voastră, aveți încredere în adevărul vostru, trăiți-vă adevărul și vă veți simți din ce în ce mai puternici, vă veți simți în siguranță indiferent ce (pare că) se întâmplă în exterior. 

De asta sunteți în prima linie, pentru că puteți face acest lucru; sunteți în prima linie pentru că aveți curajul să spuneți „Nu! S-o credeți voi că o să mă determinați în vreun fel să spun «Da» la așa ceva!”. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/09/2023