Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 26 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 26 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 26 mai 2022
vibratia zilei 22 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Joel Osteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Osteen

În fiecare dimineață, când vă treziți, începeți ziua de la zero, nu o începeți fiind deja încărcați cu negativitatea zilei anterioare, când poate cineva v-a jignit/ iritat/ atacat/ rănit. Acel om v-a jignit/ iritat/ atacat/ rănit ieri, nu îi permiteți să vă facă rău și azi, prin faptul că aveți resentimente, că îi purtați dușmănie pentru ce a făcut în ziua anterioară, prin faptul că păstrați acea toxicitate în interiorul vostru. Spațiul din interiorul vostru pe care-l ocupă acea toxicitate poate fi ocupat de bucurie, creativitate, de oportunități de creștere care nu vă sunt accesibile dacă voi alegeți să păstrați resentimente.

Poate că ați primit o veste proastă de la medic, poate că aveți o problemă de sănătate care nu se rezolvă în câteva zile, care va fi o chestiune de durată.

Nu permiteți că acest lucru să vă tragă în frică/ îngrijorare, ci păstrați-vă cumpătul, păstrați-vă echilibrul și mergeți pe principiul: „Nu o să mă las doborât de această boală. Eu știu că Dumnezeu are ultimul cuvânt de spus în orice situație. Mă las pe mâinile lui Dumnezeu și el mă va conduce acolo unde îi este Voia”. Fiți atenți la ceea ce simțiți și nu vă lăsați controlați de emoțiile negative, învățați să funcționați la modul conștient și să alegeți ce emoții păstrați și ce emoții curățați/ eliberați din interior. Nu vă lăsați trași în jos de negativitate, nu vă umpleți cu negativitate. Când tu alegi să cureți negativitatea din interiorul tău, Dumnezeu va umple locul rămas liber cu emoții pozitive.

Dar este alegerea ta să faci acest gen de curățenie.

Uitați-vă în interiorul vostru și verificați: nu cumva „containerul” vostru este plin de frică, îngrijorare, vinovăție, rușine, sentimentul lipsei de valoare, nesiguranță, furie, gelozie, invidie, resentimente, ură? Dacă cineva ți-a făcut rău, alege „Doamne, îl iert pe acest om!”. Prin acest gen de iertare tu faci loc în interiorul tău pentru bucuria pe care ți-o pregătește Dumnezeu. Când medicul îți spune că ai o boală (indiferent cât de gravă ți se spune că este situația), tu alege: „Doamne, am încredere în Tine. Știu că totul are un rost și că nimic nu se întâmplă fără Voia ta”. Având această atitudine tu faci loc pentru vindecare (fie ea și o vindecare miraculoasă). Când altcineva obține ceva ce îți doreai tu, alege să conștientizezi: „Dacă n-am obținut acest lucru înseamnă că nu era menit să fie al meu. Nimic nu este întâmplător, totul este orchestrat divin”. Înțelege: ceea ce este menit să fie al tău are numele tău scris mare pe el și nu va ajunge la altcineva. Nu fi invidios, nu fi gelos, pentru că Dumnezeu știe ce este menit să fie al tău și nu este posibil să greșească destinatarul. La momentul potrivit, ceea ce este menit să fie al tău va veni la tine. (Joel Osteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/05/2022