Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 mai 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 mai 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 25 mai 2023
vibratia zilei 27 martie 2024
Credit foto: vibratia zilei 25 mai 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Judith Kusel, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Judith Kusel

În această perioadă de o importanță crucială în care ne aflăm, doi oameni vor sta unul lângă celălalt; unul va fi înălțat, iar altul va alege să rămână în urmă.

Totuși, să știți că din perspectiva universală, niciun suflet nu este pierdut vreodată, toate vor găsi drumul către Acasă, chiar dacă asta se va întâmpla pe altă planetă, într-un alt sistem solar, într-un alt Univers, într-o altă încarnare.

Mergi înainte în aliniere cu cel mai înalt adevăr al tău cu privire cine/ ce ești cu adevărat, trăiește din spațiul din inimii și ai credință și încredere că vei fi ridicat și ghidat, iar astfel vei experimenta o Iubire mult mai mare și mai profundă decât oricând, în noua ta Versiune.

Credința, adevărul și iubirea necondiționată – acestea sunt lucrurile care ne  ne vor transforma pe noi și relațiile noastre în miracole.

Unii oameni se vor apropia mai mult ca niciodată, iar acea apropiere se va transforma în ceva mai profund.

Unii se vor despărți – contractele sufletelor s-au împlinit. Totuși, unii vor alege să ruleze în continuare vechile tipare.

Unii vor alege să meargă singuri pe Cale, iar apoi vor fi binecuvântați cu adevărați companioni de suflet, deoarece toți se transformă și experimentează o stare de grație.

Totul se desfășoară perfect, chiar dacă pare că totul se destramă „la cusături”. (Judith Kusel)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/05/2023