Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 noiembrie 2022
vibratia zilei 24 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Există o mare diferență între a avea nevoie de Dumnezeu și a dori ca Dumnezeu să fie parte din viața ta.

Toți oamenii au nevoie de Dumnezeu, dar câți dintre voi vreți cu adevărat ca Dumnezeu să fie parte din viața voastră? Dumnezeu s-a ocupat de mine în sensul de a mă ajuta să trec prin mai multe etape/ niveluri în conexiunea cu El. În acest proces de tranziție, pe măsură ce treci dintr-o etapă în alta, tot mai mult din puterea lui Dumnezeu se activează în viața ta.

Sunt unii oameni care vor să aibă o relație cu Dumnezeu pentru că speră că El îi va ajuta să să obțină ceea ce-și doresc în sensul lumii materiale, care sunt mânați de interese materiale/ financiare și sunt alții care vor să-l găsească pe Dumnezeu pentru că urmează dorința sufletului lor. Cei dintâi cred că lucrurile pe care le vor obține dacă „se pun bine” cu Dumnezeu îi vor ajuta să fie fericiți/ împliniți. Ei nu înțeleg că indiferent ce ar obține în  lumea materială (o slujbă mai bună, bani mai mulți, o nouă relație, o casă mai mare, o mașină mai puternică, concedii în destinații exotice, etc) nu vor umple golul lor interior. Există oameni în lumea asta care au mai mulți bani decât pot cheltui într-o viață și care se simt mizerabil, sunt în depresie.

Singurul mod de a fi fericit/ împlinit este să-ți trăiești viața în aliniere cu Dumnezeu.

Și unii oameni nu sunt dispuși să-l cheme pe Dumnezeu să facă parte viața lor, consideră că se pot ocupa singuri de tot, că se descurcă fără El, iar alții îl cheamă numai când au neapărată nevoie, iar în rest preferă să-și facă alegerile fără Dumnezeu. Cei mai mulți oameni vin la biserică/ templu sau au un gen de legătură firavă cu Dumnezeu, dar nu sunt dispuși să permită că Acesta să fie parte din viața lor la modul „Facă-se Voia Ta!” zi de zi. Nu, ei vor să limiteze implicarea lui Dumnezeu în viața lor, vor ca El să fie prezent numai când le convine.

Știți de ce nu sunteți fericiți? Pentru că nu vă hotărâți să-i cereți lui Dumnezeu să fie parte din viața voastră în fiecare clipă a fiecărei zile, nu sunteți dispuși să trăiți pe principiul „ Facă-se Voia Ta!”, nu sunteți dispuși să capitulați. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/11/2022