Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 mai 2024
vibratia zilei 23 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Toate relațiile noastre vor trece prin foc în perioada următoare.

Nu uitați că și cei din familia voastră sunt oameni. Și terapeuții voștri sunt oameni. Și vindecătorii la care apelați sunt oameni. Și instalatorul vostru e un om. Și electricianul este un om.

Noi toți suntem oameni și avem rănile noastre, avem Umbra noastră. Nu vă așteptați la prefecțiune din partea celorlalți. Renunțați la convingerea că voi știți care sunt „cei buni” și care sunt „cei răi“.

Oamenii cu care veți interacționa vă vor apăsa butoanele uneori. Nu vă grăbiți să arătați cu degetul către ei; uitați-vă la voi înșivă. Tratați-i cu Iubire pe toți, indiferent în ce fel se manifestă ei.

Și fiți sinceri în toate relațiile voastre. Dacă nu iubiți un om, spuneți-i acest lucru, fiți onești.

Dacă nu sunteți dispuși să vă asumați un angajament față de un om, spuneți-i acest lucru, fiți onești.

Fiți onești cu oamenii din viața voastră. Spuneți adevărul cu blândețe, cu Iubire, dar spuneți adevărul.

Și onorați-vă promisiunile, onorați-vă angajamentele, atunci când vă asumați un angajament. Trăiți în integritate. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/05/2024