Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 iunie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 iunie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 iunie 2022
vibratia zilei 23 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Daca tu afli despre diverse informatii/ teorii/ previziuni care induc frica, vehiculate in diverse medii si simti ca este rolul tau sa-ti rostesti adevarul in legatura cu aceste subiecte, sa faci lumina asupra acestor subiecte, sa impartasesti perspectiva ta asupra acestor teme, excelent, fa-o! Insa fa-o din spatiul neutralitatii, cu empatie si compasiune, nu cu furie, nu cu indignare, nu atacand/ jignind/ judecand pe cei care au o alta opinie decat tine, nu sugerand ca tu „ai dreptate” si ceilalti „gresesc”.

Indiferent cat incearca unii sa va manipuleze/ traga in spatiul fricii/ controleze, nu va lasati atrasi in vibratii joase, ramaneti ancorati in adevarul vostru si vedeti-va de propria Ascensiune. Daca tu discuti despre un anumit subiect cu furie/ indignare, considerand ca cei care spun/cred acel lucru sunt „prosti”, jignindu-i/ judecandu-i, ai coborat in vibratii joase, actionezi din spatiul separarii, alimentezi acele paradigme de vibratie joasa. Treaba voastra este sa va mentineti la un nivel inalt de vibratie, sa emanati Iubire, compasiune, empatie, bucurie si sa sustineti cresterea vibrationala a colectivului, nu sa coborati in vibratii joase si sa alimentati energetic niste paradigme de vibratie joasa!

Ramaneti ancorati in adevarul vostru, indiferent ce cred/ spun altii si vedeti-va de propria Ascensiune, nu va lasati deturnati, nu iesiti de pe autostrada.

In perioada urmatoare o sa apara tot mai multe astfel de paradigme bazate pe frica, va veti confrunta cu tot mai multe incercari de a fi deturnati de pe Autostrada Ascensiunii; nu muscati momeala, nu va lasati distrasi, mergeti inainte, bazati-va pe adevarul vostru, nu pe „adevarurile” servite de altii, care vor sa va traga in frica, sa va manipuleze/ controleze. Si cand o sa va confruntati cu unele dintre aceste paradigme o sa aveti reactii emotionale, pe moment poate o sa simtiti furie, indignare, ingrijorare, etc. Este in regula, permiteti-va sa simtiti pe deplin acele emotii, dupa care reveniti la starea de echilibru, reveniti la un nivel inalt de vibratie si continuati-va drumul pe Autostrada, concentrati-va pe drumul vostru, nu pe ceea ce se intampla pe marginea drumului. In asta consta puterea voastra. Nu va lasati deturnati. Fiecare dintre voi sunteti extrem de importanti acum, in sensul de a ajuta la cresterea vibrationala a umanitatii. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/06/2022