Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 22 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 22 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 22 septembrie 2022
vibratia zilei 22 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Amanda L, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda L

Unii dintre noi am ajuns la punctul in care nu ne mai putem intoarce la cine am fost nici daca incercam/ ne fortam. Mai exact, daca pana acum am preferat sa jucam “pe mize mici”, daca ne-am multumit cu putin, daca am simtit ca nu suntem destul de buni/ valorosi ca sa meritam ce este mai bun, de acum inainte nu mai putem functiona/ trai in acest fel, nu mai putem fi acea Versiune veche a noastra.

In 3D noi am fost invatati inca din copilarie sa ne adaptam la anturajul/ colectivul/ comunitatea in care suntem, sa ne comportam in asa fel incat sa ne integram, sa nu ramanem in afara grupului. Asa am ajuns sa ne comportam intr-un fel in familie, intr-un fel cu partenerul nostru de cuplu, intr-un fel la serviciu, intr-un fel cu prietenii, etc – aveam “fete”/ versiuni diferite pentru locuri/ contexte/ persoane diferite.

Unii oameni nu fac asta; ei sunt ei insisi peste tot si nu incearca sa para altfel decat sunt, numai ca sa se integreze in grupul in care se afla la un anumit moment.

Ei bine, de acum incolo multi oameni vor constata ca nu mai pot sa fie o Versiune diferita a lor, in functie de context/ persoane/ grup, numai ca sa se integreze. Nu mai pot sa poarta o alta masca de fiecare data, ca sa se adapteze contextului. Iar motivul pentru care nu mai pot face asta este acela ca ceva s-a activat in ei si nu mai sunt dispusi sa fie alt om de la un moment la altul, in functie de persoana cu care se intalnesc sau de locul/ grupul in care se afla. Ei nu mai sunt dispusi sa fie decat o singura Versiune a lor: cea autentica.

Au evoluat si au ajuns la un nivel la care nu mai sunt interesati sa fie placuti/ validati/ acceptati/ iubiti de cei din jur pentru ceea ce nu sunt. S-au eliberat de acest program 3D in care au functionat pana acum, nu mai accepta sa fie altceva decat persoana care sunt cu adevarat. (Amanda L)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/09/2022