Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 noiembrie 2023
vibratia zilei 16 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Kerry K., lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

A venit timpul să luăm toate manualele cu reguli și să le aruncăm, să renunțăm la toate scuzele și să facem alt gen de alegeri decât în trecut.

Dați deoparte toate vechile idei/ credințe/ tipare limitative și asumați-vă propriul adevăr, trăiți în aliniere cu ceea ce este adevărat pentru voi! Faceți alegeri mai înalte vibrațional, pentru că așa creșteți.

A venit timpul să ne eliberăm de programarea la care am fost supuși, să preluăm controlul asupra vieții noastre și să ne asumăm deplina responsabilitate pentru viața noastră.

Asta înseamnă, implicit, să ne recuperăm puterea de la cei care ne-au condus viața până acum, în diverse moduri.

Asta înseamnă să ne luăm singuri deciziile, în baza a ceea ce este adevărul nostru, să nu le mai permitem altora să ne spună ce „trebuie” să credem/ spunem/ facem.

Asta înseamnă să ieșim de sub „tutela” celor care ne conduceau până acum și să funcționăm din spațiul Suveranității personale, să fim propriii stăpâni. (Kerry K.)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/11/2023