Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 martie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 martie 2023
vibratia zilei 16 martie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Ralph Smart, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Ralph Smart

Nu ești cu adevărat singur decât atunci când te abandonezi pe tine însuți. Unii dintre cei care se trezesc spiritual ajung la un moment dat să se simtă singuri, pentru că nimeni în jurul lor nu este ca ei.

Eu vă spun celor aflați în această situație că nu sunteți singuri; în lume mai sunt milioane de oameni ca voi. Și pe măsură ce evoluați o să vă găsiți Tribul.

Imaginați-vă o piramidă. La bază sunt masele, este mulțimea. Pe măsură ce crești ca nivel de vibrație/ Conștiință se reduce numărul oamenilor care sunt la acel nivel. Pe de altă parte, aerul devine mai „curat”, mai pur.

Cu cât urci mai mult ca nivel de vibrație/ Conștiință, cu atât vei găsi mai puține persoane în „zona” respectivă, pentru că nu sunt mulți cei care reușesc să ajungă la asemenea „înălțimi”. Nu sunt mulți cei care parcurg cea mai importantă Călătorie pe care o poți parcurge în această viață – Călătoria interioară.

Dacă simți că nu-ți găsești locul în această lume, asta se întâmplă pentru că tu ai venit aici, pe Pământ, ca să construiești o Nouă Lume.

Ai venit aici ca să fii un deschizător de drumuri. Ai venit aici ca să-ți rostești și să-ți trăiești adevărul. Și când faci asta, descoperi că ești singurul care o face.

Cel mai probabil cei din familia ta și prietenii tăi iau de bune „adevărurile oficiale”, cred tot ce li se spune la televizor, sunt prinși în Matricea 3D; tu vezi dincolo de aparențe și de aceea ești singurul care vede lucrurile în alt fel decât cei din jurul tău.

Tu nu înghiți nimic pe nemestecate, tu verifici dacă ceea ce ți se spune este adevărat sau nu pentru tine, tu nu ești dispus să-ți sacrifici integritatea; îți rostești adevărul și îți trăiești adevărul indiferent ce cred/ spun/ fac cei din jur. Nu te interesează să le faci pe plac celorlalți, nu te preocupă să nu-i deranjezi/ șochezi pe ceilalți. De aceea ești singur, pentru că ai cu totul alte valori decât restul cunoscuților și trăiești în conformitate cu acestea. (Ralph Smart)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/03/2023