Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 mai 2024
vibratia zilei 16 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Dumnezeu ne dă o viziune măreață și ne ghidează către împlinirea ei, dar întotdeauna drumul va fi cu urcușuri și coborâșuri; nimeni nu are parte de un drum lin.

Drumul vostru va include victorii, momente de bucurie, momente în care veți ajunge în vârf, momente de liniște, dar vor fi și coborâșuri, va fi și întuneric, vorfși și momente de luptă, de singurătate, de jale, de frustrare.

Nu vă agățați de momentele „bune”, nu vă agățați de zona de confort, fiindcă asta înseamnă să renunțați la a vă urma Chemarea, la a vă împlini Menirea. 

Și nu uitați că Dumnezeu nu are o plăcere deosebită în a vă chinui, în a vă supune unor provocări dure, în a vă opri/ întoarce din drum, în a se juca de-a v-ați ascunselea cu voi. Dumnezeu nu a uitat de voi, chiar dacă uneori aveți această impresie. El are un Plan în ceea ce vă privește și vă va ține în vale atât timp cât este nevoie ca să vă învățați lecțiile, pentru ca mai apoi, când începeți să urcați, să puteți ajunge în vârf.

Niciunul dintre noi nu putem controla ce obstacole/ încercări ne va scoate Viața în cale. Nu știm ce se va întâmpla peste cinci minute. Un mesaj pe care-l primim peste 3 minute poate să schimbe următorii 10 ani din viața noastră.

Dar noi toți avem controlul asupra modului în care răspundem la ceea ce ni se întâmplă.

Când treci printr-o perioadă grea îți poți păstra credința nezdruncinată în Dumnezeu sau te vei îndoi de El?

Dumnezeu folosește văile pentru a ne pregăti pentru vârfurile munților pe care îi avem de urcat. Dumnezeu ține ascunse comorile pe care le are pregătite pentru noi până când dovedim că suntem capabili să le gestionăm. Acele comori sunt ale tale, asta este incontestabil, dar nu le vei primi până nu va fi momentul potrivit ca să le primești.

Dumnezeu poate să-ți spună că vei fi un mare rege și apoi să te trimită cu oile la păscut, pentru că încă n-a venit timpul pentru ca tu să urci pe tron, pentru că încă nu ești pregătit pentru acea poziție.

Faptul că Dumnezeu îți spune azi că vei urca la un nivel înalt nu înseamnă că asta se va întâmpla mâine. Până nu dovedești că ești capabil să gestionezi cu responsabilitate și integritate ceea ce ai pe mână acum, Dumnezeu nu te va promova. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/05/2024