Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 12 mai 2022
vibratia zilei 12 mai 2022

Cred că a ne asculta ghidarea interioară în ceea ce privește rezonanța este unul dintre lucrurile care sunt cel mai dificil de făcut. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Cred că a ne asculta ghidarea interioară în ceea ce privește rezonanța este unul dintre lucrurile care sunt cel mai dificil de făcut. E dificil să spui “Nu”, mai ales când este vorba despre oameni care nu sunt obișnuiti să audă “Nu” din partea ta și nici nu vor să audă “Nu”-ul tău. Dar cum vrei să evoluezi și să devii o Versiune mai Bună a ta, dacă nu ești dispus/ capabil să cureți din viața ta ceea ce nu mai rezonează cu tine, adică ceea ce nu îți mai este benefic?

Asta nu se rezolvă înghițind o pilulă magică, ce face ca deodată, totul să se schimbe. Nu, este de muncă – și nu e ușor. Este necesar să înveți să spui “Nu” la tot ceea ce nu (mai) rezonează cu tine. Dacă tu nu reușești să onorezi ceea ce simți (mai exact, ceea ce simți că rezonează cu tine și ceea ce simți că nu rezonează cu tine) și să-ți faci alegerile în consecință, înseamnă că nu ești capabil să-ți onorezi propriul adevăr. Cum să devii o nouă Versiune a ta, dacă nu cureți Vechiul din viața ta, dacă nu faci niște schimbări benefice?

Nu poți evolua, nu poți deveni o Versiune mai Bună a ta decât lucrând permanent cu tine însuți, fiind permanent conștient ce rezonează cu tine și ce nu rezonează cu tine, alegând ce rezonează cu tine și spunând “Nu” la ce nu rezonează cu tine. Este o muncă pe care o faci zi de zi, nu din când în când. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/05/2022