Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 11 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 11 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 11 august 2022
vibratia zilei 13 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii august este următoarea: ESTE NEVOIE DE ENERGIA UNITĂȚII.

Este necesar să conștientizăm că suntem cu toții conectați, că suntem UNA, deși suntem indivizi separați, avem experiențe de viață diferite, avem opinii diferite.

Noi am văzut că în ultimii ani a fost o exacerbare a divizării/ separării și aceasta a fost alimentată cu intenție, dar pe de altă parte a existat și multă vindecare. Există persoane care își doresc o creștere și mai mare a divizării, dar este evident că nu e spre Binele nostru să mergem în această direcție.

Așadar în această lună este important să fim atenți unde anume în viața noastră se manifestă energia Unității, unde anume se manifestă energia divizării/ separării, unde există diferențe între noi și cei din jur.

De exemplu, putem funcționa în Conștiința Unității dincolo de diferențele vizibile dintre noi? Putem sesiza nuanțele diferite, dar în același timp, să onorăm aceste diferențe dintre noi?

Poate aveți opinii diferite de cineva drag; exprimați-vă adevărul la modul clar, fără ascunzișuri, onorați-vă adevărul, dar puteți să înțelegeți și punctul său de vedere, puteți să înțelegeți că are dreptul la propriul punct de vedere? Asta nu înseamnă că sunteți de acord cu acea opinie sau cu acel comportament; poate că este necesar să stabiliți niște limite în acea relație, să-i comunicați persoanei respective că nu mai acceptați un astfel de comportament, dar puteți să o faceți comunicând la modul echilibrat, cu respect față de celălalt?

Poate că acel om nu înțelege prin ce treceți voi și de aceea nu vă înțelege punctul de vedere, dar poate că nici voi nu înțelegeți prin ce trece el și de aceea nu-i înțelegeți punctul de vedere. Puteți avea o comunicare echilibrată, respectuoasă, puteți să-l iubiți în ciuda diferențelor de opinie dintre voi?

Noi suntem diferiți unii de alții, nu există doi oameni identici și ca atare nu puteți să vă așteptați ca toți oamenii că creadă ce credeți voi, să vrea ce vreți voi, să vadă viața cum o vedeți voi. Faptul că alți oameni sunt diferiți de voi nu este ceva „rău”, nu reprezintă o amenințare la adresa voastră, iar cei care încearcă să vă inducă această idee o fac pentru că promovează energia conflictului/ războiului, vor să alimenteze divizarea la nivel global. Fiți conștienți când se încearcă astfel de manevre cu voi.

Învățați să-i tratați cu Iubire și respect pe ceilalți, învățați să acceptați diferențele dintre voi; veți reuși asta atunci când vă va fi clar cine sunteți voi, vă va fi clar cine sunt ceilalți și vă va fi clar că este posibil ca voi să nu aveți niciodată aceeași opinie cu ei pe anumite subiecte. Dar asta nu înseamnă că nu există suficiente puncte comune care să vă facă să rămâneți în spațiul inimii, să-i tratați cu Iubire și respect. 

În lunile august și septembrie vom avea parte de un FLUX MASIV DE REVELAȚII la nivel personal și colectiv. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/08/2022