Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 decembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 decembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 1 decembrie 2022
vibratia zilei 1 ianuarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lee Harris lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Eu va recomand sa folositi “testul corpului”, cand este vorba despre a face alegeri, atunci cand nu sunteti siguri ce vreti sa faceti. Pur si simplu ii ceri corpului tau sa-ti dea raspunsul.

Spre exemplu, ai varianta sa iesi in seara asta cu prietenii sau sa stai acasa, in liniste, insa nu stii foarte sigur ce vrei, fiindca niciuna dintre variante nu simți că este un “Da” clar sau un “Nu” clar.

In acest caz, fiind intr-o stare relaxata, inchizi ochii, te concentrezi 10-15 secunde pe varianta: “Ies cu prietenii” si observi cum te face sa te simti acest gand.

Apoi, cu ochii inchisi, te concentrezi 10-15 secunde pe ideea: “Stau acasa” si observi cum te simti.

Vei sesiza o diferenta; alege varianta care te face sa te simti cel mai bine. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/11/2022