Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 8 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 8 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 8 mai 2022
vibratia zilei 2 iulie 2022

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință știe cine este, știe cât valorează și nu acceptă să fie tratată altfel decât cu respect. Iata raspunsuri de la RC Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință știe cine este, știe cât valorează și nu acceptă să fie tratată altfel decât cu respect. O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu se mulțumește cu firimituri în relații. O femeie cu un nivel înalt de Conștiință face alegeri aliniate cu adevărul său și spune „Nu” la tot ceea ce simte că e „Nu”, indiferent ce cred/ fac cei din jur. Când un bărbat vrea să plece de lângă ea, o femeie cu un nivel înalt de Conștiință îl lasă să plece, nu încearcă să tragă de el, ca să-l convingă să rămână, nu se agață de el. Când un bărbat îi spune că vrea să pună punct relației sau îi dă un ultimatum, o femeie cu un nivel înalt de conștiință îi va spune „Rămas bun!”. Și dusă a fost, nu se mai întoarce la el, nu mai negociază o împăcare. Începutul unei relații de cuplu nesănătoase are de-a face uneori cu faptul că bărbatul respectiv nu este sigur ce vrea, nu se hotărăște dacă vrea să fie cu acea femeie sau nu și de aceea trage de timp, rămânând într-o legătură care nu înseamnă mare lucru pentru el, dar îi oferă anumite avantaje la care nu vrea să renunțe deocamdată.

Acel bărbat se comportă în așa fel, încât să îi ofere femeii respective suficient cât să o țină agățată de el, cât să-i dea senzația că sunt împreună, dar nu este dispus să-și ia un angajament clar față de ea, nu este dispus să se implice 100% în acea relație. Un asemenea bărbat nu este dispus să poarte o discuție clară pe tema: „Încotro merge această relație? Îți dorești o relație serioasă sau nu?”, el nu vorbește niciodată despre viitorul vostru, fiindcă nu vede niciun viitor pentru voi doi, pentru el este doar o legătură temporară, până găsește o altă femeie care îl interesează mai mult. Și dacă tu, femeia, încerci să deschizi discuția despre viitorul relației voastre, el este iritat și amenință că se desparte de tine dacă îl mai bați la cap cu lucruri de-astea și în această situație, cele mai multe femei dau înapoi, fiindcă nu vor să-și piardă partenerul. Și nu mai deschid discuția, se bălăcesc în incertitudine ani la rând.

Dacă are de-a face cu un bărbat care nu știe clar ce vrea, care nu se hotărăște să-și asume un angajament clar sau care amenință că va pleca dacă este întrebat ce are de gând în privința acelei relații, o femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu stă să se joace de-a relația, îi spune „Rămas bun!” și a terminat. Dacă un bărbat te-a adus în situația în care te rogi de el să rămână cu tine, să încerci să-l convingi să rămână cu tine, el știe că te are la degetul său mic și poate să facă ce vrea din tine. Și va profita de asta, poți să fii sigură. Atunci când un bărbat îți spune că vrea să iasă din relație, singurul răspuns demn este „Bine”. Dacă tu spui „De ce? Ce am făcut, cu ce am greșit?” nu faci decât să sapi o groapă adâncă pentru tine. Dacă spui „Te rog, nu pleca!” nu faci decât să sapi o groapă adâncă pentru tine.

Dacă spui „Nu mă părăsi! Fac tot ce vrei! Spune-mi ce vrei să schimb ca să rămâi cu mine!” nu faci decât să sapi o groapă adâncă pentru tine. Ultimele trei răspunsuri sunt unele lipsite de demnitate. Singurul răspuns demn atunci când un bărbat îți spune că nu mai vrea să fie cu tine este „Bine”. O femeie cu un nivel înalt de Conștiință îi dă drumul imediat unui bărbat care îi spune că vrea să plece, nu mai stă la discuții. Și uneori e nevoie ca o femeie să iasă din viața unui bărbat, pentru ca el să-și dea seama cât de mult valorează ea. Dar atunci e prea târziu. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 07/05/2022