Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 7 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 7 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 7 august 2022
vibratia zilei 7 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Cand te trezesti spiritual si incepi sa te mai lamuresti ce se intampla cu tine (adica intelegi ca te-ai trezit, ca nu esti nebun), incerci sa le spui celor din familie ca lucrurile nu sunt asa cum credeau, incerci sa le vorbesti despre ceea ce exprimentezi, despre noile tale adevaruri – si nu te inteleg, fiindca ei continua sa fie adormiti, sunt inca sub „vraja” programarii 3D. De cele mai multe ori, ei cred ca este ceva in neregula cu tine sau chiar ca ai innebunit.

Daca te-ai trezit, te rog, nu considera ca trebuie sa-ti convingi parintii/ prietenii ca este adevarat tot ce le spui, ca nu ai innebunit. Nu insista sa impartasesti cu acestia toate experientele tale care nu se incadreaza in paradigma 3D, fiindca ei ar putea avea reactii care sa te faca sa te „inchizi” in fata acestor experiente – de exemplu, esti ridiculizat, esti jignit, esti marginalizat si fiindca nu vrei sa ramai singur, sa se indeparteze toti de tine, te „inchizi”, incercand sa fii din nou „normal”.

In loc sa incerci sa comunici si sa obtii sustinere de la oamenii apropiati care sunt inca profund adormiti din punct de vedere spiritual, cauta informatii si sustinere la cei care s-au trezit, care te inteleg, care au trecut prin ce treci tu, care iti pot da asigurari ca nu esti nebun, care iti pot oferi sugestii, ca sa-ti fie mai usor. Citeste carti despre spiritualitate, intra pe youtube si cauta informatii, intra pe retelele de socializare si cauta astfel de oameni. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 06/08/2022