Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 decembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 decembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 4 decembrie 2022
vibratia zilei 2 ianuarie 2023
Credit foto: depositptotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Idil Ahmed lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Idil Ahmed

Nici sa nu-ti treaca prin cap sa dai inapoi! Ai incredere ca totul este spre binele tau. Fii optimist. In orice moment lucrurile se pot schimba in bine, in orice moment este posibil sa obtii ceea ce iti doresti.

Nu permite niciunei persoane/ situatii sa-ti clatine increderea, sa te faca sa te indoiesti. Nu mai analiza totul prin prisma ratiunii/ mintii. Priveste totul dintr-o perspectiva mai inalta. Nu este asa de rau precum pare – si cuvantul cheie este „pare”. Lucrurile intotdeauna par mai dificile/ grave decat sunt cu adevarat. Nimic nu ramane exact la fel pentru totdeauna. Faptul ca nu ti-a iesit ceva ce iti doreai/asa cum iti doreai nu inseamna ca n-o sa-ti iasa niciodata. Nimic nu ramane exact la fel pentru totdeauna.

Tu stii deja asta. Eu doar iti reamintesc. Iti dau un nou impuls, iti reaprind speranta.

Lucrurile se pot schimba in bine in orice moment. Fii convins de asta. (Idil Ahmed)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositptotos.com

Data articol: 03/12/2022