Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 29 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 29 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 29 mai 2022
vibratia zilei 1 iulie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Joel Osteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Osteen

Când treci printr-o criză/ tragedie, când treci printr-o traumă, ia-ți timpul necesar pentru a procesa ce s-a întâmplat, pentru a depăși starea de șoc/ jalea/ amărăciunea/ depresia, nu te forța să ieși din acea stare înainte de a fi pregătit. Nu considera că „trebuie să uiți și să-ți vezi de viața ta”, nu te preface că ai trecut peste acea traumă, refuzând să te mai gândești la ce s-a întâmplat, fiindcă ea este în continuare acolo. Unele lucruri sunt atât de dureroase, încât nu le vei uita niciodată. Dar poți să înveți să trăiești cu acea durere și să începi să „revii la viață” puțin câte puțin, pas cu pas, zi cu zi, în ritmul potrivit pentru tine. Dumnezeu nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce. Și poate că n-o să înțelegi niciodată de ce ți s-au întâmplat anumite lucruri, dar asta face parte din ceea ce înseamnă „a avea credința deplină în Dumnezeu”: nu ai nevoie să știi „De ce?”, îți este suficient să știi că tot ce se întâmplă are un rost și că Dumnezeu știe care este rostul acelei încercări prin care treci. (Joel Osteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/05/2022