Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 27 noiembrie 2022
vibratia zilei 31 ianuarie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Următorul nivel al conexiunii cu Dumnezeu este cel în care „intri în apă până la brâu”. Cei care au ajuns la acel nivel descoperă că e mult mai grea mișcarea.

Atunci când ești în „bazinul pentru copii”, în care apa este până la glezne, poți fugi fără nicio problemă. Atunci când ești în apă până la genunchi încă te poți mișca relativ ușor, dar când ești în apă până la brâu mișcarea e mai anevoioasă. Nu mai poți face anumite mișcări pe care înainte le făceai destul de ușor.

Când ești la acest nivel nu mai ai nevoie ca pastorul/ învățătorul spiritual/ mentorul să te supravegheze, nu mai este nevoie ca soția ta să fie prezentă ca să te împiedice să faci anumite lucruri; la acest nivel e suficientă prezența lui Dumnezeu în viața ta ca să te oprească să faci lucruri pe care înainte le făceai fără nicio reținere. Prezența lui Dumnezeu în viața ta e atât de profundă, încât te va schimba pe tine și va schimba și acele zone ale vieții tale care necesită schimbare, în care nu erai în aliniere cu Dumnezeu.

Abia atunci când tu singur alegi să nu faci anumite lucruri, fiindcă știi că nu sunt în aliniere cu Dumnezeu, poți să spui că ai ajuns „în apă până la brâu”. Abia atunci când tu singur alegi să funcționezi în aliniere cu Dumnezeu, abia atunci când îți faci alegerile din spațiul integrității indiferent dacă cei din jur află sau nu ce-ai făcut, abia atunci ai o conexiune profundă cu Dumnezeu. Dacă încă mai ai nevoie ca pastorul/ învățătorul spiritual/ mentorul, etc să-ți atragă atenția că ceea ce ai făcut nu e în aliniere cu Dumnezeu, dacă încă mai faci alegeri în integritate numai atunci când știi că vor afla alții, atunci tu te joci în „bazinul pentru copii”. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/11/2022