Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 mai 2024
vibratia zilei 26 mai 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Cred că foarte mulți oameni deja înțeleg că o Nouă Lume se naște acum. Unii înțeleg doar la nivelul minții, nu prea știu ce înseamnă asta, dar își dau seama că lumea se schimbă la modul radical.

O Nouă Lume se naște acum, lucrurile se schimbă major în domeniul relațiilor, în domeniul finanțelor, în politică, economie, educație, medicină, religie, etc. Dacă trăiești pe Pământ în aceste vremuri, nu ai cum să nu vezi că totul a început deja să se schimbe. Și va continua să se schimbe.

Ce este interesant e că noi, oamenii, ne rugăm să se schimbe lucrurile în viața noastră sau în lume, fiindcă suntem conștienți că nu mai putem continua așa, dar când vine schimbarea, ne rugăm ca aceasta să se oprească, fiindcă avem impresia că e prea mult pentru noi. Tânjim după schimbare, dar în același timp nu ne place schimbarea, ne sperie schimbarea, vrem să rămânem în zona noastră de confort.

Schimbarea va continua și una dintre zonele în care veți constata acest lucru în propria viață este aceea a relațiilor de prietenie. Probabil că deja ați constatat că oamenii care nu vă erau prieteni adevărați încep să iasă din viața voastră.

Isus le spune apostolilor: „Ori ești cu mine, ori nu ești cu mine”. Și nu îi judeca pe cei care nu erau cu el, ci era ceva de genul „Poți să nu fii cu mine, e treaba ta, nu mă deranjează, dar măcar spune sincer că nu ești cu mine, ca să știm amândoi cum stăm”.

Dacă ești cu adevărat prietenul meu, fii alături de mine la nevoie, susține-mă așa cum poți tu. Dacă tu mă judeci, mă critici, dacă îmi ești alături numai la bine, atunci la revedere!

Dacă „prietenii” tăi îți spun că nu mai ești prietenul lor dacă votezi cu X, dacă îți spun că nu mai sunteți prieteni în cazul în care faci altceva decât consideră ei că „trebuie” să faci, spune-le rămas bun și vezi-ți de treabă. Spune-le că doar ce au avut loc în interiorul tău niște alegeri și ai votat să te desparți de ei.

Și este la fel și în ceea ce privește relațiile de cuplu: tot mai mulți oameni simt că nu mai pot rămâne în relații cu oameni cu care nu mai rezonează.

„De ce mai ești prieten cu acest om care te judecă, te critică și te ia peste picior mereu?”

„Pentru că ne cunoaștem de foarte mult timp.”

„Pe bune?! Faptul că vă cunoașteți de mult timp este un motiv suficient ca să ții în apropierea ta un om care te tratează într-un mod lipsit de respect?”

Eu sunt încântat că are loc această cernere a relațiilor, însă o mulțime de oameni nu sunt deloc mulțumiți că-și pierd „prietenii” sau partenerul de cuplu.

Vă dați seama că acești oameni sunt nemulțumiți că sunt scoși din viața lor oamenii care nu țin la ei cu adevărat, care nu le sunt cu adevărat prieteni, care nu-i iubesc cu adevărat? Vă dați seama că acești oameni sunt disperați că rămân fără falșii prieteni sau fără partenerul de cuplu care nu-i iubea cu adevărat?

Adevărul deranjează…

Acești oameni sunt deznădăjduiți că Divinitatea îi împinge să trăiască în adevăr. Ei nu vor să accepte adevărurile inconfortabile/ dureroase din viața lor, ar prefera să continue să trăiască în minciună, fiindcă se tem de singurătate. Preferă să trăiască alături de falși prieteni sau de un partener de cuplu care nu este omul potrivit pentru ei, într-un simulacru de relație de cuplu.

Și aici nu este vorba despre a-i judeca pe acei falși prieteni sau pe acel partener de cuplu care nu te iubește cu adevărat, care nu vrea să fie cu tine cu adevărat; este vorba pur și simplu de a separa apele, de a face curățenie în viața noastră și a păstra doar relațiile cu oameni cu care rezonăm, cu oameni care ne sunt dragi cu adevărat, cu oameni care ne iubesc cu adevărat.

Este vorba despre a nu mai trăi în minciună. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/05/2024