Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 iunie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 iunie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 26 iunie 2022
vibratia zilei 26 iulie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Noi suntem acum, pe Pamant, ca intr-un aparat electrocasnic care are un bol in care sunt amestecate mai multe ingrediente. Imaginati-va ca fiecare dintre voi sunteti un ingredient din acel bol. Fiecare fiinta de pe Pamant (om, animal, etc) se afla in acel bol si suntem in plin proces de „amestecare”. Multi dintre noi ne aflam intr-o etapa in care suntem nerabdatori sa vedem ce se va intampla in continuare, in care incercam sa ne dam seama cine suntem si cine nu mai suntem, care este adevarul nostru si care nu este adevarul nostru, ce credem, ce nu (mai) credem, ce sa spunem, ce sa nu spunem, etc.

Este o perioada haotica, in care multi oameni simt ca nu mai stiu pe ce se pot baza si pe ce nu, simt ca nimic nu mai este sigur in viata lor, se simt ca si cum ar fi pe nisipuri miscatoare.

Nu mai stiu cine sunt ei, nu mai stiu ce vor, nu mai stiu ce sa creada, nu mai stiu ce e adevarat si ce nu. Fiti buni cu ceilalti in aceasta perioada haotica. Constientizati ca fiecare om care se afla acum in acest „bol” incearca sa se descurce cum poate el mai bine in situatia tulbure in care se afla, in care totul este haotic in viata lui. Constientizati ca fiecare incearca sa-si dea seama ce e adevarat si ce nu, ce sa faca si ce nu, fiindca suntem inundati cu tot felul de informatii care provoca frica sau care sunt contradictorii, trecem prin situatii prin care nu am mai trecut niciodata; intelegeti ca multi oameni sunt bulversati. Uneori ne trezim ca ne proiectam furia asupra altora, ca ne varsam nervii pe altii, ca reactionam dezechilibrat, fiindca si noi suntem bulversati de ceea ce ni se intampla in acest „bol” in care suntem „amestecati” cu totii. Uneori nu stim ce sa facem cu emotiile pe care le simtim, nu stim cum sa le procesam, nu stim cum sa reactionam.

Lucrurile devin foarte intense pe Pamant, suntem „amestecati” la gramada si uneori nici nu mai stim ce ni se intampla.

Puteti sa constientizati ca energiile sunt foarte puternice acum pe Pamant, ca toti suntem afectati de ele, intr-o masura mai mica sau mai mare si ca suntem in asta impreuna, indiferent de convingerile/ adevarurile noastre? Puteti sa constientizati ca in aceste vremuri haotice fiecare se descurca asa cum poate el mai bine, de la nivelul de vibratie/ Constiinta la care se afla? La finalul acestui proces in care suntem amestecati la gramada in „bol” vom iesi ca un tot unitar, vom experimenta Unimea, insa pana atunci, fiecare avem propria experienta (unica), ne vom simti separati/ diferiti de ceilalti si uneori ne vom lupta cu ceilalti. Asadar, cat de buni puteti fi in relatiile cu ceilalti oameni, cunoscuti sau necunoscuti? Manifestati-va cu bunatate si compasiune, pentru ca nu stiti prin ce trece celalalt, nu stiti cat de greu ii este. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/06/2022