Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 septembrie 2022
vibratia zilei 21 mai 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Amanda Lorence, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda Lorence

Inainte de a ne naste sufletul nostru alege ceea ce doreste sa experimenteze in aceasta viata umana.

Inca inainte de a ne naste noi stabilim un Program/Plan de viata ce cuprinde principalele evenimente/ situatii prin care vom trece, astfel incat sa experimentam ceea ce sufletul nostru isi doreste. Este ca un fel de “harta” a vietii noastre. Si in functie de punctul in care suntem, se activeaza diverse “secvente” din Planul sufletului nostru. Astfel, o secventa se activeaza atunci cand ne nastem, alta se activeaza cand ne trezim spiritual, alta se activeaza cand ne casatorim, alta se activeaza daca avem o boala care ne marcheaza viata, etc. Este ca un joc video: cand ajungi la un anumit nivel/ punctaj, treci la nivelul urmator al jocului.

Tot inainte de a ne naste noi am stabilit de comun acord cu alte suflete ca acestea sa joace un rol in viata noastra si sa ne ajute sa experimentam ceea ce sufletul nostru isi doreste.

Asadar, un suflet care te iubeste neconditionat si pe care sufletul tau il iubeste neconditionat accepta sa apara la un moment dat in viata ta umana – sa fiti atrasi magnetic unul de celalalt – si sa te ajute sa inveti o anumita lectie. Oamenii pe care ii intalniti in viata voastra, cei de care va apropiati, nu apar intamplator si nu ii primiti in viata voastra intamplator: este vorba despre energii, va atrageti magnetic unul pe celalalt, pentru ca aveti de trait niste experiente impreuna – experiente deja stabilite la nivel de suflet. Daca nu exista o atractie magnetica intre voi nu va veti intalni si nu va veti apropia niciodata.

Asadar, daca au existat/ exista niste oameni pe care i-ati primit in viata voastra la un moment dat, asta s-a intamplat pentru ca intre voi au existat niste acorduri la nivel de suflet, aveati ceva de invatat unul de la altul, ati fost atrasi magnetic unul de altul.

Si uneori, un suflet care iti iubeste sufletul neconditionat a acceptat sa intre in viata ta si sa joace rolul unui om care te raneste foarte tare, astfel incat tu sa poti invata lectia pe care sufletul tau a dorit sa o invete in aceasta viata. (Amanda Lorence)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/09/2022