Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 22 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 22 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 22 mai 2022
vibratia zilei 14 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Oamenii știu că este necesar să pună punct unor contracte încheiate la nivel de suflet, dar nu știu cum să facă asta. Acest lucru se face în principal prin iertare, prin asumarea responsabilității pentru ceea ce s-a întâmplat între voi. Unii învățători spirituali le „vând” oamenilor diverse metode/ ritualuri de tăiere a cordoanelor energetice în doi timpi și trei mișcări, dau din mâini în jurul corpului, spun câteva formule „spirituale”, bagă un „Așa este și așa va fi!” la final și gata, s-a rezolvat treaba. Nu, nu s-a rezolvat. Dacă tu încă mai simți tulburare/ iritare/ indignare/ ură/ resentimente/ gelozie atunci când te gândești la acea persoană, degeaba ai folosit acel ritual de tăiere a cordoanelor energetice.

Indiferent ce invocare folosești, nu rezolvă nimic dacă nu ai iertat.

Nu poți pune punct final la nimic dacă nu ai iertat. Iar iertarea nu vine decât după ce ți-ai asumat responsabilitatea pentru modul în care ai contribuit tu la ceea ce s-a întâmplat. Și nu te judecă nimeni pentru faptul că ești rănit, că încă te doare ce s-a întâmplat, că încă nu poți să ierți. Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a ierta; ideea este să nu te amăgești că dacă ai făcut nu știu ce ritual pentru tăierea cordoanelor energetice ai rezolvat problema. Astea sunt vrăjeli. Înțelege un lucru: nimeni nu intră în viața ta fără să fi avut în prealabil un contract încheiat cu tine la nivel de suflet. Gândește-te la tine ca la o bază militară: oamenii ajung în fața porților închise și acolo sunt întrebați: „Aveți permis de intrare?”.

Nu intră nimeni „din întâmplare”/ „din greșeală” în viața ta.

Totul este strict reglementat. Cine nu are „permis” nu intră. Paznicul le cere „permisul” tuturor și uneori se ia cu mâinile de cap văzând cine are permis de intrare, dar n-are ce face, le deschide poarta. Toți cei care au intrat în viața ta, indiferent că ți-au adus bucurie sau durere, au avut un contract încheiat la nivel de suflet cu tine, au avut permis de intrare. Dacă vrei să rupi cordoanele energetice este necesar să îți asumi responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat și să ierți acea persoană. Și mai este necesar ca până să ierți să iei o pauză de la a face noi „contracte”, pentru numele lui Dumnezeu! Mai oprește-te! (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/05/2022