Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 2 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 2 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 2 octombrie 2022
vibratia zilei 2 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Este bine sa stiti ca in timpul noptii ghizii vostri spirituali lucreaza cu voi, pentru a va ajuta sa cresteti vibrational mai repede. Si daca vreti sa curatati energii de vibratie joasa (ganduri/ tipare/ credinte/ comportamente) in timpul somnului, daca vreti sa fiti ajutati sa faceti asta, atunci inainte de a adormi cereti ajutor.

Nu conteaza ca stiti sau nu stiti cine sunt ghizii vostri spirituali.

Daca voi sunteti convinsi ca aveti niste ghizi spirituali, atunci inainte de a adormi cereti-le ajutorul, spuneti-le ce anume vreti sa va ajute sa curatati din interiorul vostru in timpul noptii, cand dormiti.

Voi nu va amintiti cum lucrati cu ei cand dormiti si nu va amintiti ca aveti un “contract” cu ei, ca sa va ajute pe perioada acestei vieti, asa incat aveti o oarecare retinere in a comunica direct cu acesti ghizi spirituali, aveti tendinta sa “va purtati cu manusi” cu ei: “Cum sa vorbesc cu ei? Exista o formula standard, pe care sa o spun, ca sa ii invoc? Cum sa le cer ajutorul?”.

Imaginati-va ca vorbiti cu cel mai bun prieten al vostru – asa vorbiti cu ei: “Vreau sa ma ajuti ca in timp ce dorm sa fac asta si sta si asta”. Este foarte simplu. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/10/2022