Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 noiembrie 2023
vibratia zilei 2 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la TD Jakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la TD Jakes

Unii oameni cred că în momente dificile nu servește la nimic să te rogi.

Eu aș spune că este posibil ca ție să nu-ți folosească la nimic, dacă așa zici, dar mie sigur îmi folosește să mă rog în momente dificile. Dacă eu mă simt mai liniștit știind că i-am cerut ghidare lui Dumnezeu prin acea rugăciune, dacă mă simt împuternicit simțind prezenta Sa alături de mine, dacă efectul acelei rugăciuni este că îmi amplifică creativitatea și îmi vin idei neașteptate care pot constitui punctul de plecare pentru o soluție, atunci pot să spun că rugăciunea aceea mă ajută.

Dacă nu vrei să te rogi, nu te ruga, nu am nicio problem cu asta. Eu, unul, o să mă rog.

Dumnezeu nu face mese și scaune, dar face copaci. Dacă tu ai nevoie de mese și scaune și în jurul tău nu sunt decât copaci, o să spui că nu ai nicio soluție la problema ta.

Dacă eu mă rog, Dumnezeu o să-mi indice modul în care pot face mese și scaune folosind lemnul copacilor și astfel, eu voi vedea în copaci o soluție, nu ceva ce nu-mi folosește la nimic, așa cum vezi tu.

Folosind același exemplu, dacă tu te rogi la Dumnezeu să facă să apară în fața ta niște mese și niște scaune, te rogi degeaba, fiindcă Dumnezeu n-o să facă asta. Și tu o să spui că se dovedește încă o dată că rugăciunea nu funcționează…

Dumnezeu ți-a pus în față o mulțime de copaci; depinde de tine dacă știi să-i ceri ghidare, în loc să-i ceri să facă să apară în fața ta mese și scaune.

Când știi cum să te rogi, rugăciunea te ajută să vezi resurse prețioase în locul în care înainte nu vedeai decât lucruri care nu-ți folosesc la nimic. Rugăciunea îți amplifică creativitatea și îți indică ce poți face cu ceea ce ai, ca să obții ceea ce-ți dorești.

Aproape toate miracolele din Biblie s-au întâmplat la modul la care Isus sau alt personaj a folosit ceea ce oamenii respectivi deja aveau, dar credeau că nu valorează nimic: câțiva pești și o bucată de pâine, puțin ulei, etc. Isus nu a adus peștii și pâinea, el doar le-a arătat celorlalți cum pot fi înmulțite.

Dacă tu te rogi, Dumnezeu îți va arăta cum poți rezolva problema folosind ceva ce este deja în posesia ta; El va folosi acel lucru pentru a-ți binecuvânta viața. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/11/2023