Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 martie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 martie 2023
vibratia zilei 19 martie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Menis Yousry, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Menis Yousry

Dacă ai avea la serviciu un prieten foarte bun care ți-ar spune într-o zi că vrea să facă o pauză de la tot și toate pentru o lună sau două, să plece din țară, să călătorească în jurul lumii, ca să se regăsească pe el însuși, să-și dea seama cine este cu adevărat și ce vrea de la viață, ce i-ai răspunde? L-ai susține sau nu?

„Da, l-aș susține.”

„Dacă partenerul tău de cuplu ți-ar spune asta ce i-ai răspunde? L-ai susține sau nu?”

„Nu știu… Ar fi mai greu de răspuns…”

”De ce? Pentru că ai așteptări mari de la el.”

„Da, mă aștept ca el să stea cu mine…”

„Nu vei putea niciodată să obligi pe cineva să te iubească. (Menis Yousry)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositphotos.com

Data articol: 18/03/2023