Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 19 mai 2024
vibratia zilei 19 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Adevărul este că cei care-L slujesc pe Dumnezeu trec prin mari încercări în viață. Știu că nu sună încurajator și că nu sunt mulți cei care vă spun acest lucru, dar este adevărul. Și chiar dacă ești unul dintre cei care-l slujesc pe Dumnezeu, nu alegi ce ți se întâmplă, când ți se întâmplă și cum ți se întâmplă.

Îmi amintesc de o perioadă prin care am trecut în urmă cu circa 20 de ani, când, pastor fiind, eram în plină ascensiune, aveam o influență din ce în ce mai mare la nivel național, eram invitat la evenimente de top, congregația mea creștea, totul merge bine; pe neașteptate, totul s-a schimbat. Întâi a murit soacra mea, apoi mama mea a fost diagnosticată cu Alzheimer, apoi mama a murit. În tot acest timp eu țineam predici, acordam consiliere și făceam chiar și vindecări, dar n-am putut să fac nimic pentru mama mea.

Și când credeam că sunt la capătul puterilor, fiica mea de 13 ani a venit și ne-a spus că este însărcinată.

Când a auzit asta, soția mea a căzut la podea, iar eu am simțit că ceea ce mai rămăsese întreg din inima mea e sfărâmat în mii de bucăți.

Dar indiferent cât de dureros a fost, am conștientizat că nu este vorba de faptul că aș fi făcut ceva greșit, am înțeles că ceea ce mi se întâmpla nu era o pedeapsă de la Dumnezeu, ci era modul în care Dumnezeu lucra asupra mea, ca să pot urca la un nou nivel.

Noi credem că învățăm niște lucruri și devenim înțelepți dacă citim niște cărți sau participăm la niște cursuri, dar aceea este doar teorie; învățăm cu adevărat atunci când experimentăm acele lucruri pe propria piele, când ne confruntăm personal cu niște situații dificile și reușim să găsim soluții, reușim să ieșim la liman.

Adevăratele „predici” (și nu mă refer strict la cele religioase), cele care ating inima celorlalți, nu vin din ce ai citit sau din ce ți-au spus alții, ci vin din ceea ce ai trăit tu însuți, din înțelepciunea pe care ai acumulat-o depășindu-ți propriile încercări, rezolvându-ți propriile probleme, învățându-ți propriile lecțiile din experiențele dureroase pe care le-ai avut.

În acea perioadă am constatat că îmi puneam întrebări pe care nu mi le-am pus niciodată până atunci: „Unde este Dumnezeu? De ce nu face și pentru mine ceea ce a făcut pentru alții? Pentru alții a despărțit marea în două; eu am nevoie de mult mai puțin”.

A trebuit să-l caut pe Dumnezeu în inima mea în cu totul alt mod decât am făcut-o până la acel moment.

A trebuit să intru în inima mea și să fac o verificare foarte sinceră a nivelului credinței mele în Dumnezeu.

Până atunci eu aveam impresia că am o credință nezdruncinată în Dumnezeu. Știți cum e, când îți merge bine, ai credință deplină în Dumnezeu; când îți merge rău și vezi că Dumnezeu nu intervine, credința ta începe să se clatine.

În acea perioadă, în care simțeam că sunt pe fundul prăpastiei, m-am uitat bine în inima mea, ca să văd care este adevăratul nivel al credinței mele în Dumnezeu și mi-am pus întrebări pe care în trecut nu aș fi îndrăznit să mi le pun, fiindcă mi s-ar fi părut că ar fi fost o blasfemie.

Dar atunci când ești singur în cel mai negru întuneric îți pui și astfel de întrebări. În astfel de momente îl întrebi pe Dumnezeu „Unde ești? Cui mă lași? Când vii și la mine?”.

Nu am înțeles decât mai târziu că toate acestea erau parte a antrenamentului meu, că mă pregăteau pentru următoarea etapă a devenirii mele.

Durerea, suferința, sunt parte a procesului prin care Dumnezeu ne pregătește pentru a urca la un nou nivel.

Nu am putut atunci să văd că Dumnezeu era alături de mine în tot acel chin; eram în nisipuri mișcătoare din punct de vedere emoțional și mă întrebam dacă voi mai reuși să ies la suprafață, dar și în starea aceea am continuat să țin predici, am continuat să mă rog, am continuat să-l servesc pe Dumnezeu. Și nu am conștientizat atunci că prin simplul fapt că am continuat să-l servesc pe Dumnezeu chiar și în acele condiții, eu de fapt treceam testul, îmi câștigam „medaliile” pe câmpul de luptă. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/05/2024