Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 17 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 17 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 17 septembrie 2023
vibratia zilei 17 septembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Rugați-vă pentru alții, dacă vreți, dar nu-i dați indicații lui Dumnezeu ce să facă în privința lor. Mai concret, nu vă rugați la modul: „Doamne, protejează-l pe X și fă-l să se răzgândească în chestiunea ……./ fă-l să decidă să facă……/ fă-l să nu mai bea!”. 

Încetați să vă mai amestecați în viața altora, încetați să mai credeți că știți mai bine decât ei ce e cel mai bine pentru ei! Încetați să mai considerați că X sau Y s-a născut ca să stea cu voi până la sfârșitul vieții sale!

Nu puteți voi să le schimbați altora Călătoria vieții, doar pentru că vreți ca ei să facă ce vă convine vouă!

Așa că mai degrabă rugați-vă „Doamne, ajută-mă să-mi vin în fire, fiindcă nu reușesc să accept ideea că X are dreptul să-și trăiască viața așa cum vrea el, nu cum vreau eu!”.

Mai vreți o rugăciune? 

„Doamne, ajută-mă să nu mai mint! Nu am curajul să spun adevărul…” 

O să vă spun ceva: nu există „o mică minciună”/ „o minciună nevinovată”. Există doar minciună. Și corpul vostru fizic este afectat atunci când spuneți o minciună.

Oamenii spun „Fumatul îți afectează sănătatea!”. Fumatul este nimic, pe lângă modul în care îți afectează sănătatea faptul că minți! Habar nu aveți cât de mult îți afectează sistemul imunitar faptul că minți! (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/09/2023