Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 15 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 15 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 15 mai 2022
vibratia zilei 23 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Unii oameni se codesc în momentul în care Dumnezeu le cere să-și împlinească Menirea, pe motiv că încă nu se simt suficient de puternici/ evoluați/ pregătiți pentru așa ceva, însă Divinitatea le spune: „Ești pregătit. Dacă nu erai pregătit nu m-ai fi auzit vorbindu-ți acum!”. „Parcă m-ai forța să fac asta.” „Nu, nu am cum să te forțez, nu pot să-ți încalc liberul arbitru. Dar dacă mă auzi și mă asculți, nu crezi că la un anumit nivel, sufletul tău a fost de acord cu asta?”

Nu contează cine ești, în ce etapă a vieții tale te afli, la ce nivel de conștiință te afli!

Deschide-te către semnele care te ghidează către Menirea ta. Și poate o să spui „Eu am supraviețuit unor traume, acest lucru în sine este un succes, deja am făcut ceva important în viața asta”. Da, este adevărat, ai supraviețuit, te-ai descurcat bine până acum, dar nu vrei să treci de la etapa supraviețuirii, la etapa prosperității? „Eu am trecut prin traume majore în copilărie, am depășit acele lucruri, mi-am revenit, mi-am reconstruit viața de la zero fără niciun ajutor, am succes în carieră, sunt un om care a realizat deja ceva la viața lui doar prin propriile forțe!”.

Ok, dar aș zice să lași tonul mai jos!

Nu îți dorești să-i spui Universului că ai făcut toate astea de unul singur, fiindcă acesta ar putea să spună: „Serios? Ai făcut asta de unul singur, fără niciun ajutor? Ia să vedem noi…” și să facă să dispară într-o clipă cariera ta de succes, statutul social cu care te lauzi sau orice alt lucru din viața ta, să te împingă în noaptea întunecată a sufletului, în care să înțelegi „Eu, de unul singur, fără Dumnezeu, nu sunt nimic!”. Unoeri li se întâmplă o astfel de schimbare bruscă și celor care se află deja pe calea spirituală: ai făcut deja de ceva timp o prioritate din evoluția ta spirituală, consideri că te descurci destul de bine și deodată te trezești că totul se prăbușește în viața ta și ești aruncat în noaptea întunecată a sufletului. Și te întrebi, șocat: „Cum e posibil așa ceva? Eu sunt spiritual!”.

Ssssst! Nu mai spune lucruri de-astea!

Acceptă „Eu, de unul singur, fără Dumnezeu, sunt nimic! Eu nu știu nimic!” și îți va fi mult mai ușor să depășești acea perioadă. Și faptul că spui „Eu, de unul singur, nu sunt nimic!” nu înseamnă că te umilești/ subestimezi pe tine însuți, înseamnă smerenie: „Eu, aspectul meu uman/ egoul, nu știu nimic!”. Asta este adevărul: egoul tău habar nu are de nimic. Când recunoști că tu nu știi nimic ești deschis către a afla de la cineva care știe: Dumnezeu. (Michael Mirdad)

Te mai poate interesa: 12 simptome ale trezirii spirituale. Punctul 10 te va uimi

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositphotos.com

Data articol: 14/05/2022