Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 14 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 14 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 14 august 2022
vibratia zilei 15 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Starlett Lancaster, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a lunii august se referă la O NESIGURANȚĂ ÎN ALEGERILE PE CARE LE FACEM.

Ni s-a întâmplat tuturor să luăm o decizie și apoi să ne întrebăm dacă am făcut bine ce am făcut. Faptul că aveți dubii cu privire la propriile alegeri are legătură cu relația voastră cu trecutul și cu faptul că acum dați naștere Noului.

Noi toți ne-am făcut alegerile în viață luând în calcul experiențele trecute în situații similare, pentru că astfel ne simțeam în siguranță. Noi toți am făcut asta și a funcționat în trecut. Dar sunt cazuri în care acest mod de a acționa nu mai funcționează – atunci când vrem să ieșim din zona noastră de confort vechile alegeri nu ne mai ajută, fiindcă ele sunt menite să ne țină în acea zonă de confort.

Când veți ieși din zona voastră de confort, când veți intra în Nou, veți avea dubii cu privire la alegerile pe care le faceți, vă veți întreba dacă ați procedat bine sau nu, dar asta este parte a procesului de evoluție.

Când vă învârtiți în zona voastră de confort vă veți face alegerile fără ezitare, fiindcă ați mai făcut fiecare dintre acele alegeri de 1000 de ori, știți exact cum funcționează, nu aveți dubii. Numai când faceți alt tip de alegeri, când dați naștere Noului, aveți dubii, simțiți o oarecare teamă, pentru că intrați într-un teren necunoscut.

Permiteți-vă să vă manifestați la modul autentic, indiferent de ceea ce cred alții. (Lee Harris)

Data articol: 13/08/2022