Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 noiembrie 2023
vibratia zilei 12 noiembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Sarah Jakes Roberts, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Sarah Jakes Roberts

Viața unora dintre voi este sub atac acum. Unii dintre voi aveți impresia că vă este atacată căsnicia, altele credeți că sunteți sub atac la nivel financiar sau în orice alt domeniu, dar eu vă sugerez să luați în calcul următorul lucru: de fapt, nu vă este atacată căsnicia și nu sunteți atacate la nivel financiar/ profesional/ social/ al sănătății, ci vă este atacată Lumina.

Unii dintre voi ați trecut recent prin cea mai neagră perioadă a vieții voastre pentru că întunericul încearcă să vă diminueze Lumina.

Pe altele întunericul v-a atacat încă din copilărie, cu același scop – să vă diminueze Lumina.

Indiferent de ce natură este atacul, țineți-vă tare, arătați-vă Lumina; cu ochii în lacrimi, cu inima sfărâmată, trecând prin iad, că sunteți în genunchi sau abia reușiți să vă târâți, continuați să vă arătați Lumina!

Nu știu dacă sunteți conștiente de asta, dar Lumina este contagioasă. Faptul că voi continuați să vă arătați Lumina chiar și atunci când treceți prin încercări dintre cele mai grele, le arată femeilor din jurul vostru că este posibil să ții Lumina aprinsă, indiferent de condiții și le va inspira pe unele dintre ele să vă urmeze exemplul. Faptul că voi sunteți capabile să vă arătați Lumina chiar și atunci când treceți printr-una dintre cele mai negre perioade ale vieții voastre poate salva viața altei femei care vă vede, care trece și ea prin momente grele și care era pe punctul să se dea bătută.

Dacă oamenii v-ar cunoaște cu adevărat viața, dacă ar ști toate încercările prin care ați trecut, ei ar ști că Lumina voastră nu este una obișnuită.

Dacă oamenii ar ști în ce mod a încercat întunericul să vă stingă Lumina încă de pe vremea când erați doar o copilă, ar înțelege de ce sunteți acum capabilă să vă arătați Lumina și în condiții foarte grele.

Voi sunteți aici, pe Pământ, cu o Misiune, voi sunteți aici pentru a inspira femei care trec prin ce ați trecut și voi la un anumit moment și care au nevoie să vadă că este posibil să depășești obstacole care par de netrecut, că este posibil să răzbați prin încercări care par a fi distrugătoare.

Noi avem nevoie de Lumina fiecăreia dintre voi. Nu cedați; arătați-vă Lumina, indiferent prin ce treceți! (Sarah Jakes Roberts)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/11/2023