Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 12 mai 2024
vibratia zilei 12 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

„Iertați-vă unii pe alții!” Noi putem să mimăm amabilitatea și bunătatea în interacțiunile cu alții, dar iertarea nu putem s-o mimăm. Se simte că nu am iertat.

„Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri!”

Nu e interesant faptul că noi uităm toate modurile în care le-am greșit altora, toate modurile în care i-am rănit pe alții și oricum, considerăm că avem circumstanțe atenuante pentru faptele noastre, dar când altcineva ne-a greșit/ rănit/ trădat considerăm că așa ceva nu merită să fie iertat și că suntem îndreptățiți să nu iertăm?

Nu e interesant cum ne găsim scuze când noi suntem cei care am greșit/ rănit/ trădat, dar considerăm că este de neiertat dacă acele lucruri ne sunt făcute nouă? Nu e interesant că ne concentrăm pe răul pe care ni l-au făcut alții, dar nu ne gândim niciodată la răul pe care l-am făcut noi altora (la modul conștient sau inconștient)?

„Lentilele” deformate pe care le purtăm ca urmare a traumelor noastre nevindecate ne fac să vedem lucrurile într-un mod distorsionat. Noi nu suntem conștienți că vedem lumea prin acele lentile și suntem capabili să ne contrazicem cu oricine, dacă acea persoană ne spune că modul în care vedem noi lucrurile este deformat.

E ca și cum ai purta tot timpul niște ochelari cu lentile mov; orice vezi, va avea o tentă de mov.

Tu nu ești conștient că ai acele lentile care modifică în mod semnificativ culoarea lucrurilor pe care le vezi și când cineva îți arată o coală albă, spui că e mov și te contrazici vehement cu cei care îți spun că acea hârtie este albă, pentru că tu vezi „foarte clar” că e mov! Pentru tine „este evident” că acea hârtie este mov, dar ea e de fapt albă… 

Așa ajungi să încerci să convingi oamenii de un „adevăr” care este de fapt doar „adevărul” tău – al omului cu traume nevindecate, care nu vede clar – dar nu este și adevărul altora. Așa ajungi să reacționezi dezechilibrat când oamenii refuză să adopte „adevărul” tău, în ciuda insistențelor tale de-a dreptul agresive.

Unii dintre voi ați fost răniți foarte tare în trecut, percepția voastră este atât de afectată de traumele voastre nevindecate, încât nu mai vedeți clar lucrurile și de aceea faceți alegeri care nu vă sunt benefice.

Este necesar să vedeți mai clar lucrurile, ca să puteți ierta. (Michael Todd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/05/2024