Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 octombrie 2023
vibratia zilei 1 octombrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Alicia, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia

Nu pot să știu eu mai bine decât voi care este mesajul pe care îl primiți prin experiențele pe care le trăiți, prin visele pe care le aveți și diverse alte „piese ale puzzle-ului” care vă sunt date de Conștiința Divină. 

Cele mai clare două exemple în acest sens se referă la sensul viselor voastre și semnificația secvențelor de numere pe care le vedeți. 

Deși există o semnificație convențională pentru secvențele de numere, asta nu înseamnă că atunci când aveți voi astfel de experiențe, mesajul particular care vă este transmis de Conștința Divină nu poate fi diferit de acea semnificație convențională. 

Informațiile pe care le primim, semnele, visele și sincronicitățile vin din legătura noastră personală cu Conștiința Divină.

Unii oameni îmi cer să le explic/ descifrez semnificația acestora, dar nu pot face asta, pentru că nu mi-au fost date mie acele semne/ vise/ sincronicități, ci lor, deci ele conțin simboluri care au o semnificație personală pentru acei oameni. A încerca eu să explic semnificația viselor tale este ca și cum aș avea îndrăzneala să traduc eu vocea/ mesajul lui Dumnezeu pentru tine, pentru că despre asta este vorba. Nu pot face acest lucru.

Toate experiențele pe care le avem în afara „obișnuitului” 3D și a programării realității 3D reprezintă modul în care Conștiința Divină comunică și se joacă (la modul iubitor) cu noi, ne „aruncă mingea” printr-un vis, o sincronicitate, un număr, o frază, o simbol etc și așteaptă ca noi să intrăm joc. Folosirea minții noastre raționale sau căutarea unor răspunsuri în afara noastră (la alții) este ca și cum ai arunca mingea altuia și nu ai mai juca tu.

Dacă noi le cerem altora care să ne explice sau să dea sens „pieselor noastre de puzzle” ne pierdem receptivitatea, ne abatem de la propriul drum și începem să ne îndoim de noi înșine (indiferent cât de bine intenționați sunt alții), pentru că nimeni altcineva nu a avut exact aceleași experiențe de viață ca noi, nimeni altcineva nu are Menirea noastră, Destinul nostru. 

Dacă te rătăcești în propriul tău labirint, pentru că nu știi încă să interpretezi semnele, nu contează, rătăcește-te, pentru că atunci când va veni timpul, aceeași Conștiință Divină care ți-a trimis acele semnele te va găsi și-ți arăta încotro să mergi. 

Nu vă refuzați acest Dar imens de a vă găsi propriile interpretări în privința semnelor pe care le primiți, de a învăța sa traduceți limbajul Conștiinței Divin; nu încercați să grăbiți lucrurile, trăgând concluzii logice sau căutând în alții răspunsurile pe care de fapt este menit să le găsiți singuri.

Totul crește, înflorește și se extinde în afara tărâmului minții raționale. 

Aveți încredere în voi și nu disperați dacă simțiți/ credeți că v-ați pierdut și nu știți încotro să mergeți sau ce să faceți cu informațiile primite. Calea se curăță întotdeauna atunci când nu lăsăm nimic sau pe nimeni din afara noastră să intervină în ea. Veți avea toate confirmările de care aveți nevoie, la momentul potrivit si vor acestea vor ajunge într-un mod magic si inexplicabil să fie „logice” chiar și pentru mintea rațională, dacă veți accepta totul asa cum ESTE în momentul prezent și vă veți lăsa ghidați până la capăt. (Alicia – Carta Astral 222)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/09/2023