Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 1 mai 2022
vibratia zilei 15 iunie 2022

Să spui/faci ca alții numai ca să eviți o ceartă este un mod de a funcționa care are în spate o traumă nevindecată. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Să spui/faci ca alții numai ca să eviți o ceartă este un mod de a funcționa care are în spate o traumă nevindecată. Când tu procedezi în acest fel îți încalci propriile limite. Nu mai accepta să te negi pe tine însuți, să îți negi adevărul, să te tratezi într-un mod lipsit de respect pe tine însuți, numai ca să fie alții mulțumiți/ fericiți. Respectă-te pe tine însuți, onorează-ți adevărul, asumă-ți puterea personală și manifestă-te la modul autentic. Tu ești șeful în viața ta. Tu decizi ce faci cu viața ta. Ocupă-ți locul de drept în viața ta și rostește-ți clar adevărul.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/04/2022