Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 iulie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 iulie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 iulie 2022
vibratia zilei 22 februarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Este in regula sa va fie pofta de un anumit aliment, indiferent care ar fi acela. Este sa in regula sa mancati acel aliment, daca trupul vostru vi-l cere. Dar daca voi credeti ca este „rau”/ ”nesanatos” sa mancati acel aliment, exact asta veti crea in realitatea voastra. Alternativa este sa spuneti: „Ok, corpului meu ii este pofta de ……. O sa onorez aceasta nevoie alimentara a corpului meu”.

Doar pentru ca o paradigma spune ca pizza/ carnea/ dulciurile sunt „rele”, asta nu inseamna ca voi sunteti obligati sa acceptati acea paradigma si sa o faceti astfel sa fie adevarul vostru. Doar pentru ca exista niste dovezi stiintifice care sustin acele credinte/ acea paradigma nu inseamna ca acele lucruri reprezinta adevarul absolut. Lucrurile respective sunt „adevarate” in acea paradigma.

CONVINGERILE VOASTRE SUNT MULT MAI PUTERNICE DECAT ORICE DOVEZI STIINTIFICE.

Intrebati orice om caruia medicii i-au spus ca o sa moara in cel mult 6 luni si care traieste bine-mersi si dupa 10 ani. Intrebati orice om caruia doctorii i-au spus ca nu va mai putea sa mearga niciodata in viata lui si care acum merge normal. Intrebati-i cum au reusit asta.

Au reusit prin convingerea ferma pe care au avut-o ca se vor insanatosi. Au iesit din vechea paradigma. Paradigma era: „Ai cancer, o sa mori in cel mult 6 luni”. Si era sustinuta de dovezi stiintifice si de o intreaga cazuistica in domeniu. Iar acei oameni si-au spus: „In regula, asta spuneti voi, asta este adevarul vostru si paradigma voastra, insa eu am un alt adevar si o alta paradigma. Nu o sa mor, ci o sa ma insanatosesc”.

Exact acelasi lucru se intampla si cu hrana. Fiti atenti in ce paradigma va plasati. Nu ramaneti blocati in adevarurile unei paradigme care va incatuseaza. Ascultati-va corpul, onorati nevoile corpului vostru si fiti convinsi ca el stie cel mai bine ce are nevoie in fiecare moment. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 29/07/2022