Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 iulie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 iulie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 31 iulie 2022
vibratia zilei 23 februarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Jason Estes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jason Estes

De fiecare data cand se intampla o problema in locuinta voastra este un semn ca a venit momentul sa faceti un salt inainte in procesul evolutiei voastre.

Multi oameni sunt suparati cand se strica acoperisul sau se strica ceva in interiorul casei si este nevoie de reparatii, ei considera ca o astfel de situatie este “negativa”; de fapt, ea reprezinta un mesaj prin care Universul le transmite: ”E timpul sa faci o modernizare/ actualizare in viata ta!”.

Corpul tau fizic este o “casa” pentru spiritul/ sufletul tau, locuinta ta este o casa pentru corpul tau fizic, iar masina ta reprezinta mijlocul tau de transport, deci tot un fel de “casa” pentru perioadele in care te deplasezi dintr-un loc in altul. Toate “reparatiile” care sunt necesare la un moment dat la aceste “case” ale noastre sunt niste indicii extraordinare care ne arata la ce avem de lucrat cu noi insine, in perioada respectiva.

O sa luam exemplul cu acoperisul, fiindca eu am avut niste probleme la acoperisul locuintei mele si a fost nevoie sa aduc o echipa care sa-l repare.

Stim toti ca atunci cand se fac reparatii de acest gen, este foarte zgomotos, sunt bubuituri puternice, este greu de suportat. Ei bine, cand apar probleme la acoperis avem oportunitatea sa invatam sa ne mentinem intr-o stare de echilibru in conditii de zgomot puternic.

In cazul meu, zgomotele erau atat de puternice, incat la inceput simteam ca “imi bubuie creierii”, simteam cum zgomotul produs de bormasina pulsa in corpul meu. Ce am facut? Mi-am spus: “Ok, aceasta este o oportunitate de a invata cum sa raman centrat cand in jurul meu sunt zgomote foarte puternice. In loc sa ma concentrez pe zgomotele respective si pe ideea ca acestea ma streseaza, o sa ma concentrez pe mine insumi si o sa ma echilibrez, chiar daca ele vor continua”. Si n-a fost usor.

Viata ne “serveste” periodic situatii care sa ne ajute sa invatam sa ramanem echilibrati/ centrati in orice conditii, indiferent ce se intampla in jurul nostru.

Si avem nevoie de aceste “antrenamente” acum, fiindca lumea pe care o stiam noi se destrama, tot ce inseamna Vechi se duce si este necesar sa fim suficient de echilibrati, incat sa nu ne “darame” nimic, niciun gen de “defectiune”/ ”stricaciune”/ “pierdere” care apare in viata noastra. Noi stim ca nu dispare/ este indepartat din viata noastra decat ceea ce nu mai rezoneaza cu cine suntem acum, nu dispare decat ceea ce nu mai serveste Binelui nostru. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/07/2022