Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiile care îți pot distruge viața

16 septembrie 2021, , Vizualizări:
furie - sfatulparintilor.ro. - pixabay_com - angry-2191104_1920

Fiecare zodie are calitățile și defectele sale, care îi conturează personalitatea. Există nativi care sunt îngeri pe Pământ, la fel cum există zodii de care ar fi mai bine să te ferești și nu fiindcă ar fi diabolice, ci pentru că felul lor de a fi ar putea fi toxic pentru tine. Află care sunt zodiile în preajma cărora ar trebui să fii extrem de atentă!

5 zodii toxice, care ți-ar putea distruge viața

Aceste zodii sunt ca niște vampiri energetici, care te seacă de energie și te fac să te îndoieșți de propriile tale convingeri și principii de viață. Nu înseamnă că sunt malefice sau rău-intenționate, ci doar că personalitatea lor s-ar putea ciocni cu a ta, dând astfel naștere unor tensiuni și neînțelegeri destul de dificil de gestionat.

Gemeni

Gemenii au „talentul” de a scoate tot ce este mai rău din tine, într-o discuție. Ține minte că acest semn zodiacal este guvernat de Mercur, planeta comunicării, care îi face pe Gemeni să fie curioși, temperamentali și buni negociatori. Acești nativi știu foarte bine cum să te aducă în punctul în care să te îndoiești de propriile tale convingeri. Rareori intră intr-o ceartă fără să fie pregătiți, chiar dacă nu stăpânesc pe deplin chestiunea care a provocat conflictul. Au răspuns la orice, lucru care poate fi extrem de frustrant pentru persoanele care trebuie să îi combată.

Citește continuarea pe Qbebe: https://cutt.ly/SEwSm2e

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.